Απίστευτο : Η Γιουνάιτεντ είχε επιλέξει τον Λίντελοφ αντί του Φαν Ντάικ!

Απίστευτο : Η Γιουνάιτεντ είχε επιλέξει τον Λίντελοφ αντί του Φαν Ντάικ!

Την ευκαιρία που είχε και σπατάλησε για να αποκτήσει τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλυψε ο πρώην συμπαίκτης του Ολλανδού αμυντικού στη Σαουθάμπτον, Τσάρλι Όστιν.

Σε μια μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε ο πρώην συμπαίκτης του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στη Σαουθάμπτον, Τσάρλι Όστιν, ο οποίος ανέφερε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέλεξε να αποκτήσει τον Βίκτορ Λίντελοφ αντί του Ολλανδού αμυντικού.

Την ευκαιρία που είχε και σπατάλησε για να αποκτήσει τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλυψε ο πρώην συμπαίκτης του Ολλανδού αμυντικού στη Σαουθάμπτον, Τσάρλι Όστιν. Όπως είπε ο 31χρονος επιθετικός, οι «κόκκινοι διάβολοι» έψαχναν για έναν αμυντικό το 2017 και τελικά αποφάσισαν να αποκτήσουν τον Βίκτορ Λίντελοφ από την Μπενφίκα έναντι 45 εκατ. ευρώ.

«Θυμάμαι προς το τέλος της καριέρας του στη Σαουθάμπτον καθόμασταν μαζί στον πάγκο σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι με την Τσέλσι και τον ρώτησα αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε κινηθεί για την απόκτησή του. Και μου απάντησε πως το καλοκαίρι η Γιουνάιτεντ ήταν ανάμεσα σε αυτόν και τον Λίντελοφ και τελικά πήραν τον Σουηδό. H πρώτη μου αντίδραση ήταν να τον ρωτήσω αν αστειεύεται και μου απάντησε πως δεν το γνωρίζει κανείς και ούτε αυτός δεν μπορούσε να το πιστέψει» ανέφερε ο Όστιν στο «talkSPORT Breakfast show».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ