Γκουαρντιόλα : «Φεβρουάριο ή Μάρτιο επιστρέφει ο Αγκουέρο»

Γκουαρντιόλα : «Φεβρουάριο ή Μάρτιο επιστρέφει ο Αγκουέρο»

Το χρονικό πλαίσιο της επιστροφής του Σέρχιο Αγκουέρο αποκάλυψε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, τονίζοντας πως τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στήριξε με δηλώσεις του τον Σέρχιο Αγουέρο, αφού επιθυμεί να τον δει και πάλι να επιστρέφει εγκαίρως σε καλή φυσική κατάσταση, ώστε να βοηθήσει την Μάντσεστερ Σίτι να ανακάμψει και να διεκδικήσει τον τίτλο της Premier League.

Οι τραυματισμοί και οι ασθένειες έχουν περιορίσει την παρουσία του κορυφαίου σκόρερ όλων των εποχών στη Σίτι, ο οποίος έχει ξεκινήσει βασικός φέτος σε μόλις τρεις αγώνες. Ο 32χρονος Αργεντινός ταλαιπωρήθηκε στο ξεκίνημα της σεζόν απο τραυματισμούς στο γόνατο και τη γάμπα, ενώ την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε θετικός στην COVID-19.

Όσα είπε ο Πεπ Γκουαρδιόλα:

«Έπαιξε στις 3 ή τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Ένιωσε τόσο κουρασμένος, αλλά σήμερα λέει ότι αισθάνεται πολύ καλύτερα. Τώρα είναι η ώρα να έχει ένα αρνητικό τεστ και, όταν μπορέσει, να βρεθεί κοντά στην ομάδα. Δεν μπορώ να σας πω πότε θα επιστρέψει…

Αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα μας βοηθήσει, από τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο έως το τέλος της σεζόν, που είναι κάποιοι κρίσιμοι μήνες. Ας ελπίσουμε ότι μπορεί να μας βοηθήσει με την ιδιαίτερη ποιότητα που έχει. Γι’ αυτό είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς, όχι μόνο στην Αγγλία- αλλά όλων των εποχών στην ιστορία του ποδοσφαίρου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ