Σαουθάμπτον – Άρσεναλ 1-3 (vid)

Σαουθάμπτον – Άρσεναλ 1-3 (vid)

Η Άρσεναλ επικράτησε 3-1 εκτός έδρας της Σαουθάμπτον για την 20η αγωνιστική της Premier League και ανέβηκε στην 8η θέση φτάνοντας τους 30 βαθμούς.

Η Άρσεναλ συνεχίζει την ανοδική της πορεία, καθώς επικράτησε 3-1 εκτός έδρας της Σαουθάμπτον, παίρνοντας έτσι… εκδίκηση για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο πριν λίγες μέρες. Πλέον, η ομάδα του Αρτέτα βρίσκεται στην 8η θέση με 30 βαθμούς.

Οι «Άγιοι» αιφνιδίασαν τους «κανονιέρηδες» παίρνοντας το προβάδισμα μόλις στο 3′ με τον Άρμστρονγκ, με τον Πεπέ να ισοφαρίζει στο 8′.

Το σουτ του Σέντρικ πέρασε άουτ στο 14′, ενώ ο Λένο απέκρουσε την κεφαλιά του Άνταμς στο 24′. Η Άρσεναλ κατάφερε να κάνει την ανατροπή πριν τη λήξη του ημιχρόνου και στο 39′ ο Λακαζέτ έβγαλε στον Σακά, κι αυτός με πλασέ έκανε το 1-2.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 72′ ο Λακαζέτ αυτή τη φορά χρίστηκε σκόρερ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΚάρθι, Στίβενς, Μπεντνάρεκ, Βόκινς (67’ Ρέντμοντ), Βαλερί, Ντιαλό, Γουόλκοτ (74’ Βατς), Γουόρντ Πράουζ, Άρμστρονγκ, Ινγκς (74’ Ελουντουλού), Άνταμς.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Λουίζ, Χόλντινγκ, Μπεγερίν, Σέντρικ, Τζάκα, Παρτέι (78’ Ελνενί), Σακά, Σμιθ Ρόου (72’ Γουίλιαν), Πεπέ (70’ Μαρτινέλι), Λακαζέτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ