Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-2

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-2

Η ουραγός Σέφιλντ έκανε την έκπληξη και έφυγε με το διπλό από το Ολντ Τράφορντ.

Το «μπαμ» της 20ης αγωνιστικής έκανε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με την ουραγό της Premier League να κερδίζει μέσα στο Ολντ Τράφορντ την πρωτοπόρο – μέχρι πριν από λίγα 24ώρα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1.

Οι Κόκκινοι Διαβόλοι τα έκαναν… μαντάρα και έχασαν την ευκαιρία να επιστρέψουν στην κορυφή. Πλέον, βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 40 πόντους, με την Σίτι να είναι στην κορυφή με 41 και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τη Γιουνάιτεντ μετά από 13 παιχνίδια, ενώ οι «λεπίδες» πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 11’ απείλησαν με τον Ράσφορντ. Ο Μπισάκα έκανε το γύρισμα στον Ράσφορντ, αυτός σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων. Στο 17’ ο Φλεκ είχε τετ α τετ με τον Ντε Χέα, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ισπανό τερματοφύλακα.

Ο,τι δεν κατάφερε ο Φλεκ στο 17’, το έκανε ο Μπράιαν στο 23’. Ο άσος της Σέφιλντ πήρε την κεφαλιά ανάμεσα σε Τουανζέμπε και Ντε Χέα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 30ο λεπτό η Γιουνάιτεντ σκόραρε με τον Μαρσιάλ αλλά το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ του Μαγκουάιρ στον Ράμσντεϊλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μάντσεστερ πίεσε ακόμα περισσότερο και στο 64’ ισοφάρισε με κεφαλιά του Μαγκουάιρ, μετά από κόρνερ του Τέλες. Δέκα λεπτά αργότερα όμως η Σέφιλντ βρήκε και πάλι τον τρόπο να… σοκάρει τον Σόλσκιερ.

Ο Λούντστραμ έκανε το γύρισμα στον Μπερκ και αυτός με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-1 για τους φιλοξενούμενους. Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά τόσο ο Τέλες στο 77’ όσο και ο Πογκμπά δευτερόλεπτα αργότερα δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Η τελευταία καλή στιγμή για την Μάντσεστερ ήταν στο 81’, αλλά το σουτ του Καβάνι έφυγε λίγο έξω.

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Τέλες (81’ Σο), Μαγκουάιρ, Τουανζέμπε (81’ Φεν ντε Μπεκ), Γουάν Μπισάκα, Μάτιτς, Πογκμπά, Φερνάντες, Μαρσιάλ, Γκρίνγουντ (66′ Καβάνι), Ράσφορντ

ΣΕΦΙΛΝΤ: Ράμσντεϊλ, Γιαγκέλκα, Μπάσαμ, Μπάλντοκ, Μπράιαν (53’ Μπογκλ), Αμπαντού, Φλεκ, Νόργουντ, Λούντστραμ, ΜακΓκόλντρικ (80’ Μπρούστερ), Σαρπ (70’ Μπερκ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ