Ο Γκροσίτσκι ξέμεινε στη Γουέστ Μπρομ και «ψάχνεται» για επιστροφή στη Λέγκια

Ο Γκροσίτσκι ξέμεινε στη Γουέστ Μπρομ και «ψάχνεται» για επιστροφή στη Λέγκια

Αφού δεν συμφώνησε με κάποια ομάδα τον Ιανουάριο, ο Καμίλ Γκροσίτσκι θέλει να γυρίσει στη Λέγκια Βαρσοβίας αλλά οι υψηλές απαιτήσεις του αποτελούν εμπόδιο.

Γουέστ Μπρομ και Καμίλ Γκροσίτσκι είχαν κοινή επιθυμία τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να χωρίσουν οι δρόμοι τους, με την κάθε πλευρά να έχει τον δικό της λόγο. Ο αγγλικός σύλλογος γιατί δεν θέλει να σηκώνει άλλο το υψηλό συμβόλαιο (40 χιλ. λίρες την εβδομάδα) ενός ποδοσφαιριστή που ουσιαστικά δεν υπολογίζεται, ο δε Πολωνός γιατί δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε.

Παρόλα αυτά ο 32χρονος άσος έμεινε στη Γουέστ Μπρομ αφού παρά το ενδιαφέρον ομάδων από Αγγλία και Τουρκία, δεν επήλθε συμφωνία στο οικονομικό. Μάλιστα ενδιαφέρον για την περίπτωσή του είχε δείξει και ο Ολυμπιακός που είχε τσεκάρει τα δεδομένα αλλά δεν προχώρησε τελικά σε απόκτηση εξτρέμ.

Όπως αναφέρουν λοιπόν πολωνικά Μέσα, ο Γκροσίτσκι θα ήθελε να επιστρέψει στη Λέγκια με τη Γουέστ Μπρομ να είναι διατεθειμένη να τον αφήσει ελεύθερο προκειμένου να γλιτώσει το συμβόλαιό του. Η μεταγραφική περίοδος στην Πολωνία τελειώνει στις 24 Φεβρουαρίου οπότε η μεταγραφή μπορεί να γίνει ακόμη.

Το υψηλό του κασέ όμως αποτελεί εμπόδιο καθώς η Λέγκια σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να φτάσει στα λεφτά που του δίνει η Γουέστ Μπρομ και μένει να φανεί κατά πόσο είναι διατεθειμένος ο διεθνής άσος να ρίξει τις απαιτήσεις του ώστε να επιστρέψει στην Πολωνία και τη Λέγκια από την οποία έφυγε πριν 11,5 χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ