Τζέιμι Βάρντι : Ο «δήμιος» του Big-6! (pic)

Τζέιμι Βάρντι : Ο «δήμιος» του Big-6! (pic)

Ο Τζέιμι Βάρντι «εκτέλεσε» για ακόμη μία φορά τη Λίβερπουλ και βελτίωσε την επίδοση του απέναντι στο Big-6 της Premier League!

Η Λέστερ σόκαρε τη Λίβερπουλ και μέσα σε ένα επτάλεπτο έφερε τα «πάνω-κάτω» και πήρε μία σπουδαία νίκη απέναντι στους πρωταθλητές με 3-1. Οι «αλεπούδες» συνεχίζουν να αποδεικνύουν συνεχώς πως δεν είναι τυχαία στα ψηλά πατώματα τα τελευταία χρόνια, παίρνοντας ακόμη μία μεγάλη νίκη απέναντι σε ομάδα του Big-6.

Μεγάλος παράγοντας σε αυτήν την άνοδο της Λέστερ είναι φυσικά ο Τζέιμι Βάρντι που δεν σταματά να σκοράρει απέναντι στους «μεγάλους» του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ο Άγγλος επιθετικός των «αλεπούδων» ήταν αυτός που έβαλε μπροστά την ομάδα του κόντρα στους «κόκκινους», φτάνοντας συνολικά τα 8 γκολ απέναντι στη Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ ωστόσο δεν είναι η μοναδική ομάδα που «πονάει» από τα καμώματα του Βάρντι, καθώς ο 34χρονος έχει σκοράρει συνολικά 40 φορές απέναντι στο Big-6 της Premier League! Το μεγαλύτερο του «θύμα» είναι η Άρσεναλ, η οποία έχει δεχτεί 11 γκολ από τον Βάρντι, με τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι να ακολουθούν με 8.

Η Τότεναμ έχει δεχτεί 6 γκολ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4 και η Τσέλσι 3.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ