Χιμένες : «Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, με τάιζε η κοπέλα μου»

Χιμένες : «Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, με τάιζε η κοπέλα μου»

Ο Ραούλ Χιμένες αναφέρθηκε στις δύσκολες μέρες που πέρασε μετά την επέμβαση στο κρανίο ύστερα από το χτύπημα που δέχθηκε στο ματς της Γουλβς με την Άρσεναλ από τον Νταβίντ Λουίζ.

Τον περασμένο Νοέμβριο ο Ραούλ Χιμένες υπέστη έναν σοκαριστικό τραυματισμό στα πρώτα λεπτά του αγώνα της Γουλβς με την Άρσεναλ, όταν χτύπησε σε εναέρια μονομαχία με τον Νταβίντ Λουίζ.

Ο Μεξικανός άσος τοποθετήθηκε άμεσα σε φορείο και στο νοσοκομείο κρίθηκε απαραίτητη και επείγουσα η επέμβαση για το κάταγμα που διαγνώστηκε στο κρανίο του.

Τρεις μήνες μετά, ο 29χρονος επιθετικός προσπαθεί να επανέλθει σε χαλαρό ρυθμό προπονήσεων, καθώς αυτό που βίωσε ήταν πολύ δύσκολο και επικίνδυνο. «

Δεν θυμάμαι ακριβώς τι συνέβη, όλα είναι θολά από εκείνη τη στιγμή. Θυμάμαι να ξυπνάω και να περπατάω στο νοσοκομείο μετά την επέμβαση», ανέφερε σε δηλώσεις του στο EstiloDF.

Πρόσθεσε πως: «Ήταν δύσκολο να επιστρέψω στο σπίτι γιατί δεν μπορούσα να κάνω τίποτα μόνος μου. Έπρεπε κάθε μου κίνηση να γίνει πολύ αργά, η κοπέλα μου με τάιζε γιατί δεν μπορούσα ούτε να φάω μόνος»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ