Σκέφτεται ανταλλαγή Ντε Χεα – Ντοναρούμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σκέφτεται ανταλλαγή Ντε Χεα – Ντοναρούμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν έτοιμη να πουλήσει τον Νταβίντ Ντε Χέα το καλοκαίρι, όμως πλέον κάνει σκέψεις για ανταλλαγή του Ισπανού με τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα έχει κάνει πολλά λάθη τη φετινή σεζόν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει διάφορες σκέψεις για το μέλλον του, ακόμα και να τον πουλήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «TeamTalk».

Ωστόσο το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως εξετάζει πολύ σοβαρά να τον δώσει στη Μίλαν, προκειμένου να κάνει δικό της τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, σε μια προσπάθεια ανταλλαγής, με σκοπό να δελεάσει τους ροσονέρι, εφόσον ειδικά ο Ιταλός γκολκίπερ δεν ανανεώνει μέχρι στιγμής.

Η αξία του 30χρονου πάντως φαίνεται να έχει μειωθεί αρκετά, καθώς από κει που το 2018 κόστιζε 70 εκ. ευρώ πλέον έχει πέσει στα 25. Όσον αφορά τη Μίλαν, δεδομένα θα ψαχτεί για τερματοφύλακα εφόσον δεν ανανεώνει ο Ντοναρούμα, με τον Ντε Χέα να είναι μια καλή λύση, ειδικά από τη στιγμή που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει το ενδεχόμενο μιας πιθανής ανταλλαγής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ