Φιλίπε Λουίς : «Υπέφερα με τον Σαλάχ στις προπονήσεις, ήταν σαν τον Μέσι»

Φιλίπε Λουίς : «Υπέφερα με τον Σαλάχ στις προπονήσεις, ήταν σαν τον Μέσι»

Ο Φιλίπε Λουίς αναφερόμενος στο πέρασμά του από την Τσέλσι, θυμήθηκε τις μονομαχίες με τον Μοχάμεντ Σαλάχ στις προπονήσεις.

Ο Φιλίπε Λουίς που αγωνιζόταν στην Τσέλσι την αγωνιστική περίοδο από το 2014 έως το 2015 θυμήθηκε τα όσα βίωνε στις προπονήσεις και αναφέρθηκε στον Μοχάμεντ Σαλάχ με τα καλύτερα λόγια.

«Τότε με τον Σαλάχ στο ρόστερ υπέφερα στις προπονήσεις. Ήταν σαν τον Μέσι, αλήθεια, ρωτήστε τους όλους, έκανε συνεχώς τέτοιες κινήσεις…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος νυν φουλ μπακ της Φλαμένγκο.

Επίσης, σχολίασε την παρούσα κατάσταση στην Τσέλσι λέγοντας ότι: «Είναι εντυπωσιακή ομάδα. Έχει γεμάτο ρόστερ. Είναι πλήρης αυτή τη στιγμή. Ο Τιάγκο Σίλβα είναι παίκτης που μπορεί να σου οργανώσει όλη την άμυνα ακόμα κι όταν είναι στον πάγκο.

Με ακόμα δύο μεταγραφές και την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο, νομίζω ότι η Τσέλσι θα καταφέρει να πάρει ξανά το πρωτάθλημα. Το ελπίζω δηλαδή… Αυτό, γιατί ξέρω ότι κάθε άλλο παρά ήρεμο μέρος είναι αυτή η ομάδα όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά και δεν έρχονται νίκες…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ