Η Τότεναμ εξετάζει τον Νάγκελσμαν για τον πάγκο της

Η Τότεναμ εξετάζει τον Νάγκελσμαν για τον πάγκο της

Οι επιδόσεις του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Τότεναμ δεν ενθουσιάζουν, με αποτέλεσμα η αγγλική ομάδα να εξετάζει ως πιθανό αντικαταστάτη τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

H Τότεναμ δεν βρίσκεται σε «καλό φεγγάρι», με τελευταία «έκλειψη» την ήττα από την Γουέστ Χαμ. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο κατατάσσεται πλέον στην 9η θέση του πρωταθλήματος και η κακή της πορεία χρεώνεται στον Πορτογάλο τεχνικό. Ο αγγλικός σύλλογος λοιπόν εξετάζει ως ενδεχόμενο αντικαταστάτη του 58χρονου τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, σε περίπτωση που συνεχιστεί το αρνητικό σερί.

Ο Νάγκελσμαν πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στην Bundesliga -και όχι μόνο- συγκεντρώνοντας τα βλέμματα των υπευθύνων των «Σπερς». Συγκεκριμένα την φετινή χρονιά ο Γερμανός έχει συγκεντρώσει με την Λειψία 47 βαθμούς, βρισκόμενος πλέον μία ανάσα από την Μπάγερν στην κορυφή. Κορυφαία στιγμή στην καριέρα του αποτέλεσε ή παραλίγο συμμετοχή στον τελικό του Champions League πέρυσι, όταν η Λειψία αποκλείστηκε εν τέλει στον ημιτελικό από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ενδιαφέρουσα πληροφορία αποτελεί επίσης, πως αν ο 33χρονος Νάγκελσμαν κάτσει στον πάγκο της Τότεναμ, θα είναι μικρότερος ηλικιακά από τον 34ο αρχηγό της ομάδας Γιορίς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ