Τζάκα : «Δεν καταλαβαίνω γιατί βρίζουν την οικογένεια μου»

Τζάκα : «Δεν καταλαβαίνω γιατί βρίζουν την οικογένεια μου»

Ο Γκράνιτ Τζάκα εξέφρασε την δυσαρέσκεια του όσον αφορά την επίθεση που δέχεται η οικογένεια του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Γκράνιτ Τζάκα αναφέρθηκε με δυσαρέσκεια σε περιστατικά επιθέσεων στα social media, που αφορούν την οικογένεια του, όπως έχουν κάνει πολλοί ποδοσφαιριστές το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Ελβετός άσος της Άρσεναλ κατήγγειλε υβριστικές συμπεριφορές εναντίον τόσο της συζύγου του όσο και της κόρης του, τονίζοντας πως δεν μπορεί να καταλάβει γιατί γίνεται αυτό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι ο τύπος στο γήπεδο, δεν έχει να κάνει με τη σύζυγό μου, τη μικρή μου ή την οικογένειά μου. Εάν θέλετε να ασκήσετε κριτική, κάντε το σε μένα. Μακάρι να μπορούσα να συναντήσω αυτούς τους ανθρώπους, να καθίσω μαζί τους και να τους ρωτήσω: «Γιατί γράφεις αυτά τα πράγματα»; Φυσικά, μπορείς να ασκήσεις κριτική και να πεις ό,τι θέλεις για το ποδόσφαιρο, αλλά όχι για το άτομο ή την οικογένεια.

Δεν τους βλέπω ως φίλους του συλλόγου μου. Όταν υποστηρίζω το σύλλογο πρέπει να είμαι εδώ είτε χάσουμε, είτε φέρουμε ισοπαλία ή κερδίσουμε. Το πρόβλημα είναι μόνο αν χάσεις. Δεν είναι πρόβλημα όταν κερδίζεις. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γράφουν τέτοια πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ