Γουίλιαν: «Ήθελα να μείνω στην Τσέλσι»

Γουίλιαν: «Ήθελα να μείνω στην Τσέλσι»

Για την δυσκολία με την οποία αποχώρησε από την Τσέλσι, μίλησε ο παίκτης της Άρσεναλ, Γουίλιαν.

Στο γεγονός πως ήθελε να μείνει στην Τσέλσι, στάθηκε ο 32χρονος παίκτης της Άρσεναλ, Γουίλιαν. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι παρά την δική του επιθυμία να παραμείνει στους «μπλε», δεν βρέθηκε τελικά λύση μεταξύ των δύο πλευρών. Ταυτόχρονα μίλησε και για το πώς ο Αρτέτα τον έπεισε να πάει στους «κανονιέρηδες», αμέσως μετά την λήξη του συμβολαίου του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν δύσκολο να ληφθεί αυτή η απόφαση, γιατι ο ανταγωνισμός μεταξύ των δύο συλλόγων είναι πολύ μεγάλος. Το σκέφτηκα πολύ και μίλησα πολλές φορές με τη γυναίκα μου και τον ατζέντη μου. Δεν έφυγα από το κλαμπ με άσχημο τρόπο, άφησα τις πόρτες ανοιχτές. Όλοι γνώριζαν τις συνθήκες, ήθελα πραγματικά να μείνω. Ωστόσο, δεν καταλήξαμε σε συμφωνία. Εγώ ζήτησα συμβόλαιο για τρία χρόνια, η Τσέλσι ήθελε να δώσει δύο, και όλοι γνωρίζουν αυτήν την ιστορία. Γι ‘αυτό έφυγα τελικά.

Ένα από τα πράγματα που με έκανε να αποφασίσω να πάω στην Άρσεναλ ήταν πραγματικά οι διάφορες συνομιλίες που είχα με τον Μικέλ Αρτέτα και ο Εντού Γκασπάρ (νυν τεχνικό διευθυντής της ομάδας). Με έπεισαν ότι θα ήμουν πολύ σημαντικός παίκτης στην ομάδα. Ήθελαν να αλλάξουν τη φιλοσοφία του συλλόγου, για να επιτρέψουν στην Άρσεναλ να παλέψει ξανά στην Πρέμιερ Λιγκ, να παίξει ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ