Ντάνι Μέρφι : «Ο Κέιν ή θα φύγει φέτος ή ποτέ»

Ντάνι Μέρφι : «Ο Κέιν ή θα φύγει φέτος ή ποτέ»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, Ντάνι Μέρφι, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Χάρι Κέιν, τονίζοντας πως πρέπει να φύγει φέτος από την Τότεναμ.

Με πολύ καλά λόγια μίλησε για τον Χάρι Κέιν, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Ντάνι Μέρφι, ο οποίος μίλησε για το μέλλον του επιθετικού της Τότεναμ, τονίζοντας παράλληλα τις επιλογές που έχει ενόψει καλοκαιριού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 43χρονου:

«Είναι ένα τεράστιο καλοκαίρι για τον Χάρι Κέιν. Αν δεν φύγει από την Τότεναμ τώρα, δε θα φύγει ποτέ. Θα τελειώσει την καριέρα του σαν πρώτος σκόρερ του συλλόγου και θα χτιστεί άγαλμα γι’ αυτόν έξω από το γήπεδο αν μείνει. Ωστόσο, αυτό θα γίνει εις βάρος των τροπαίων που αξίζει βάσει του ταλέντου του

Είμαι σίγουρος ότι το σκέφτεται κάθε μέρα γιατί ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του. Αυτή τη στιγμή είναι μέσα στους τρεις κορυφαίους επιθετικούς στον πλανήτη και θα βελτίωνε κάθε ομάδα. Η Γιουνάιτεντ απέχει σίγουρα ένα ή δύο χρόνια από το να κερδίσει κάποιον μεγάλο τίτλο, οπότε πιστεύω η Μάντσεστερ Σίτι θα του ταιριάξει καλύτερα. Πάντως ένα πράγμα φαίνεται καθαρά. Από αυτό το καλοκαίρι κι έπειτα, οι προσφορές θα έρχονται όλο και πιο δύσκολα. Οπότε πιστεύω πρέπει να αποχωρήσει παρά να μείνει στην Τότεναμ.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ