Κλοπ : «Δεν θα ταξιδέψει κανείς για Εθνικές – Υπόσχομαι να παλέψουμε για τετράδα»

Κλοπ : «Δεν θα ταξιδέψει κανείς για Εθνικές – Υπόσχομαι να παλέψουμε για τετράδα»

Ο Γιούργκεν Κλοπ υποσχέθηκε πως η Λίβερπουλ θα δώσει μάχη για την τετράδα, την ώρα που έθεσε βέτο στους παίκτες του για ταξίδι με τις Εθνικές ομάδες.

Βέτο στους παίκτες του ενόψει αγώνων Εθνικών ομάδων, έθεσε ο Γιουργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός τεχνικός σε δηλώσεις του τόνισε πως αν οι παίκτες του χρειαστεί να μπουν σε καραντίνα 10 ημερών όταν επιστρέψουν, τότε ο ίδιος δεν θα τους επιτρέψει να αγωνιστούν με την χώρα τους. Ταυτόχρονα αναφέρθηκε στην βαθμολογία και στην σημαντικότητα του επερχόμενου αγώνα με την Τσέλσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω όλοι συμφωνούμε ότι δεν μπορούμε να αφήσουμε τους παίκτες να φύγουν για να παίξουν με τη χώρα τους και στην επιστροφή να πρέπει να περάσουν 10 ημέρες καραντίνα. Δεν είναι αυτός ο σωστός τρόπος για να το επιτρέψουμε. Η FIFA ήταν ξεκάθαρη, δεν χρειάζεται να τους αφήσουμε να φύγουν αυτή τη φορά και νομίζω όλες οι ομάδες μοιράζονται το ίδιο πρόβλημα και την ίδια άποψη.

Πριν λίγες μέρες ήμασταν μακριά από την τετράδα, τώρα έχουμε μπει ξανά στο παιχνίδι. Μόνο με έναν τρόπο θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να κερδίζουμε παιχνίδια. Είναι απλό. Ξέρουμε πως ομάδες σαν την Τσέλσι, την Τότεναμ και την Γουέστ Χαμ έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς. Δεν διαφέρουμε. Εγώ υπόσχομαι πως θα παλέψουμε για να τα καταφέρουμε. Μόνο αυτό μπορώ να πω.»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ