Υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Ποκετίνο

Υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Ποκετίνο

Έτοιμος να προχωρήσει σε επέκταση της συνεργασίας του με την Τότεναμ είναι ο προπονητής των λονδρέζων, Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Ο τεχνικός της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους λονδρέζους, σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC. Σύμφωνα λοιπόν με τις συγκεκριμένες πληροφορίες, η διοίκηση της Τότεναμ έχει επί της ουσίας συμφωνήσει με τον 45χρονο τεχνικό για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2021. Το συμβόλαιο του Αργεντινού προπονητή με τα «σπιρούνια» λήγει το 2019 αλλά οι δοικούντες την Τότεναμ θέλουν να προλάβουν τους επίδοξους μνηστήρες.

Η δουλειά που κάνει ο Ποκετίνο στην Τότεναμ είναι εξαιρετική και ήδη μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον νεαρό λατινοαμερικάνο τεχνικό. Ο Ποκετίνο αναμένεται να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με την Τότεναμ μέσα στις επόμενες μέρες και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 45χρονος κόουτς θα πάρει μια πολύ μεγάλη αύξηση αποδοχών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ