Γουέστ Μπρομ – Νιουκάστλ 0-0

Γουέστ Μπρομ – Νιουκάστλ 0-0

Ισοπαλία που δεν βόλεψε κανέναν είχαν στο «Χόθορνς» η Γουέστ Μπρομ με τη Νιουκάστλ με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 για την 27η αγωνιστική της Premier League.

Ισοπαλία που δεν βόλεψε κανέναν είχαν στο «Χόθορνς» η Γουέστ Μπρομ με τη Νιουκάστλ με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 για την 27η αγωνιστική της Premier League. Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι χρειαζόντουσαν τη νίκη, η οποία δεν ήρθε ποτέ, με τη Γουέστ Μπρομ να παραμένει στην 19η θέση και στο -8 από την 17η, ενώ η Νιουκάστλ βρίσκεται αυτή τη στιγμή μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη!

Η μοναδική καλή στιγμή του παιχνιδιού, ήρθε στο 37ο λεπτό με τον Ντιάνιε να πιάνει μία καρφωτή κεφαλιά και τον Ντουμπράφκα να βγάζει σε κόρνερ με μία εξαιρετική επέμβαση κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Οι γηπεδούχοι ήταν και πάλι αυτοί που είχαν την επόμενη καλή φάση, με τον Φίλιπς να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ… Η Νιουκάστλ άρχισε να παίρνει μέτρα και απείλησε με τον Γουίλοκ στο 61ο λεπτό, χωρίς ωστόσο να σκοράρει…

Το 0-0 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό…

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Τζόνστον, Φούρλονγκ, Μπάρτλεϊ, Τάουνσεντ, Ο’Σέι, Φίλιπς (83′ Γκραντ), Περέιρα, Γκάλαχερ, Μέιτλαντ-Νάιλς, Γιοκουσλού, Ντιάνιε (84′ Ρόμπσον-Κανού)

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντουμπράφκα, Κλαρκ, Ντάμετ, Λασέλς, Κραφτ, Σέλβεϊ, Χέιντεν, Χέντρικ (57′ Γκέιλ), Γουίλοκ, Ζοέλιντον, Φρέιζερ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ