Νίκη τετράδας για την Τσέλσι, 2-0 την Έβερτον (vid)

Νίκη τετράδας για την Τσέλσι, 2-0 την Έβερτον (vid)

Οι Λονδρέζοι ανέβηκαν στο +4 από τους μπλε τους Μέρσεϊσαϊντ.

Η Τσέλσι ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι της τετράδας στην Premier League, επικρατώντας 2-0 της Έβερτον στο Στάμφορντ Μπριτζ. Με το τρίποντο οι Λονδρέζοι ανέβηκαν στους 50 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τους μπλε του Μέρσεϊσαϊντ, οι οποίοι έχουν 46 αλλά και ένα ματς λιγότερο.

Η Τσέλσι προηγήθηκε στο 31′  όταν ο Χάντσον Οντόι άνοιξε αριστερά στον Αλονσο που σέντραρε με τη μία και ο Χάβερτς με πλασέ στην κίνηση από κοντά έγραψε το 1-0.

Η ομάδα του Λονδίνου έψαξε το δεύτερο γκολ και στο 52′ ο Χάβερτς σκόραρε με σουτ αλλά προηγουμένως είχε κοντρολάρει τη μπάλα με το χέρι.

Τελικά το 2-0 διαμόρφωσε ο Ζορζίνιο στο 64′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ στην παράβαση είχε υποπέσει ο Πίκφορντ ανατρέποντας τον Χάβερτς.

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Αθπιλικουέτα, Ζουμά, Αλόνσο, Κρίστενσεν, Τζέιμς, Κόβατσιτς, Ζορζίνιο, Χάβερτς, Χάντσον Οντόι (67’ Μάουντ), Βέρνερ (90′ Πούλισικ)

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Ντιν, Κιν, Γκόντφρεϊ, Χολγκέιτ, Άλαν, Σίγκουρντσον (70’ Κινγκ), Γκόμες (76’ Μπερνάρντ), Ιβόμπι (56’ Ντέιβις), Κάλβερτ Λιούιν, Ριτσάρλισον

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ