Γουέστ Μπρομ : Τέσσερις ποδοσφαιριστές της έκλεψαν ταξί στη Βαρκελώνη!

Γουέστ Μπρομ : Τέσσερις ποδοσφαιριστές της έκλεψαν ταξί στη Βαρκελώνη!

Τέσσερις ποδοσφαιριστές της Γουέστ Μπρομ, έκλεψαν ταξί από το κέντρο της Βαρκελώνης τα ξημερώματα της Πέμπτης, προκειμένου να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο τους. Τι σχολίασε επ' αυτού η τοπική Αστυνομία και τι ο αγγλικός σύλλογος, που διερευνά εσωτερικά την υπόθεση.

Ξημερώματα, έδωσαν δικαιώματα και δεν αποκλείεται να μπλέξουν άσχημα (όχι μόνο με πρόστιμο από τον σύλλογο, αλλά και με το νόμο) τέσσερις ποδοσφαιριστές της Γουέστ Μπρομ, οι οποίοι έκλεψαν ένα ταξί από το κέντρο της Βαρκελώνης, προκειμένου να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο τους.

Το συγκεκριμένο συμβάν, το οποίο επιβεβαίωσε με επίσημη ανακοίνωση τόσο ο αγγλικός σύλλογος (είπε ότι θα το διερευνήσει εσωτερικά και θα τους τιμωρήσει βάσει του πειθαρχικού του κανονισμού), όσο και η περιφερειακή αστυνομία της Καταλονίας, έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης (15/2), στο πλαίσιο ενός τριήμερου εκπαιδευτικού ταξιδιού που έχουν πάει στην Ισπανία οι ποδοσφαιριστές των Baggies.

Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες λοιπόν, τέσσερις παίκτες της Γουέστ Μπρομ (τα ονόματα των οποίων δεν έχουν διαρρεύσει), έφυγαν από το ξενοδοχείο που ήταν συγκεντρωμένοι για να πάμε για δείπνο. Αφού δεν βρήκαν κάποιο εστιατόριο σε κοντινή απόσταση, αποφάσισαν να πάρουν ταξί, προκειμένου να μεταβούν στο Ολυμπιακό Λιμάνι και να πάρουν φαγητό από ένα McDonald’s.

Όταν βγήκαν από το κατάστημα, το ταξί ήταν εκεί, όχι όμως και ο οδηγός, ο οποίος πιθανολογείται ότι είχε «πεταχτεί» για να αγοράσει και αυτός κάτι να φάει. Οι παίκτες της Γούεστ Μπρομ, αντί να τον περιμένουν, ανέβηκαν στο αυτοκίνητο και επέστρεψαν στο ξενοδοχείο τους!

Το ξενοδοχείο στο οποίο διέμεναν οι ποδοσφαιριστές της Γουέστ Μπρομ

Η ρεσεψιονίστ του πεντάστερου ξενοδοχείου (The One boutique), αφού αντιλήφθηκε ότι το ταξί ήταν για ώρα σταθμευμένο άνευ επιτηρήσεως έξω από την είσοδο, κάλεσε την αστυνομία για να το αναφέρει. Οι Αρχές έφθασαν στο σημείο και σιγά – σιγά άρχισε να ξετυλίγεται ο μίτος της περίεργης αυτής υπόθεσης.

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές προσήχθησαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, κάτι που επιβεβαιώθηκε σήμερα (16/2) από την περιφερειακή αστυνομία Mossos d’Esquadra, με το ταξί να επιστρέφεται στο νόμιμο ιδιοκτήτη του. Μια πηγή της αστυνομίας, μίλησε μάλιστα στη The Sun, σχολιάζοντας τα παρακάτω για το συμβάν.

«Fαίνεται ότι οι παίκτες κατευθύνθηκαν στο Ολυμπιακό Λιμάνι της Βαρκελώνης, τόσο αργά όμως βρήκαν τα πάντα κλειστά, κάτι φυσιολογικό για καθημερινή μέρα. Με κάποιο τρόπο και για κάποιο λόγο, αποφάσισαν να πάρουν ένα ταξί έξω από ένα κεντρικό κατάστημα MacDonalds και να γυρίσουν στο ξενοδοχείο τους. Χωρίς τον οδηγό. Η ρεσεψιονίστ στο ξενοδοχείο κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε ότι είδε ένα ταξί δίχως οδηγό να βρίσκεται απ’ έξω. Την ίδια στιγμή, η Mossos έλαβε κλήση από τον οδηγό του ταξί», ανέφερε αρχικά.

«Οι τέσσερις παίκτες που είχαν επιστρέψει στα δωμάτια τους, μεταφέρθηκαν στο τοπικό Αστυνομικό τμήμα. Δεν συνελήφθησαν επισήμως, αλλά μεταφέρθηκαν εκεί ως ύποπτοι για την κλοπή οχήματος. Το ταξί βρέθηκε στις 5:30 και επιστράφηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη του περίπου δυόμισι ώρες αργότερα. Πλέον συντάσσεται έκθεση η οποία θα διαβιβαστεί στον ανακριτή, ο οποίος και θα αποφασίσει για τα επόμενα βήματα. Θα μπορούσε να τους καλέσει για περαιτέρω ανάκριση, αλλά αυτό θα το αποφασίσουν οι αρμόδιοι. Και οι τέσσερις, πάντως, είναι παίκτες της Γουέστ Μπρομ», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ