Γουέστ Μπρομ : Αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές που έκλεψαν το ταξί

Γουέστ Μπρομ : Αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές που έκλεψαν το ταξί

Προχώρησαν σε κοινή δήλωση μεταμέλειας, επιβεβαιώνοντας πως αυτοί έκλεψαν το ταξί. Δεν συνελήφθησαν από τις ισπανικές Αρχές.

Γνωστά έγιναν τα ονόματα των τεσσάρων ποδοσφαιριστών της Γουέστ Μπρομ που την… κοπάνησαν από το ξενοδοχείο της ομάδας στη Βαρκελώνη, κλέβοντας μάλιστα ένα ταξί για να επιστρέψουν. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Τζόνι Έβανς, Γκάρεθ Μπάρι, Τζέικ Λίβερμορ και Μπόαζ Μάιχιλ.

Ολοι τους προσάχθηκαν από τις ισπανικές Αρχές για να δώσουν εξηγήσεις, ωστόσο δεν συνελήφθησαν. Μάλιστα και οι τέσσερις προχώρησαν σε κοινή δήλωση μεταμέλειας, επιβεβαιώνοντας πως αυτοί έκλεψαν το ταξί, έξω από εστιατόριο γνωστής αλυσίδας φαστ φουντ. Στη συνέχεια το εγκατέλειψαν στο ξενοδοχείο, όπου είχε καταλύσει η ομάδα, η οποία προετοιμαζόταν στην Βαρκελώνη.

«Θέλουμε να απολογηθούμε στους συμπαίκτες, τον προπονητή, τη διοίκηση και ειδικότερα στους οπαδούς της ομάδας για τα γεγονότα που έφεραν αναστάτωση και αρνητική προβολή. Αισθανθήκαμε την ανάγκη να παραδεχτούμε ότι εμείς συμμετείχαμε στο συμβάν, το οποίο έγινε κατά τη διάρκεια της παρουσίας μας στην Ισπανία.

Η ομάδα μας ενημέρωσε ότι θα γίνει έρευνα στο συμβάν και είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε απόλυτα. Θέλουμε επίσης να διαβεβαιώσουμε τους οπαδούς ότι το γεγονός αυτό δεν θα επηρεάσει την αποφασιστικότητά μας να ανακάμψουμε στη δύσκολη σεζόν που διανύουμε», σημειώνει χαρακτηριστικά η δήλωση των τεσσάρων.. άτακτων ποδοσφαιριστών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ