Όντεγκααρντ : «Μαθαίνω πολλά από τον Αρτέτα, είναι φανταστικός»

Όντεγκααρντ : «Μαθαίνω πολλά από τον Αρτέτα, είναι φανταστικός»

Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός της Αρσεναλ μίλησε για τη σχέση του με τον Ισπανό προπονητή.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Μικέλ Αρτέτα ο Μάρτιν Όντεγκααρντ. Ο Νορβηγός, ο οποίος αγωνίζεται στην Αρσεναλ ως δανεικός από την Ρεάλ Μαδρίτης, σε δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτικό σταθμό μίλησε για τη σχέση του με τον Ισπανό προπονητή.

Ο διεθνής άσος χαρακτήρισε τον Αρτέτα με τα επίθετα «απίστευτος» και «φανταστικός» και τόνισε ότι μαθαίνει πολλά από τη συνύπαρξή τους στη βρετανική ομάδα. Ο Όντεγκααρντ πάντως απέφυγε να μιλήσει για το μέλλον του, αφού όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι το καλοκαίρι ολοκληρώνεται ο δανεισμός του στην Αρσεναλ, απάντησε ότι ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Όντεγκααρντ:

«Η σχέση μου με τον Αρτέτα είναι πολύ καλή. Είναι απίστευτος. Έχω να μάθω πολλά από αυτόν. Απλώς χρειάζεται να έχω ανοιχτά τα αυτιά μου και να δίνω προσοχή. Είναι φανταστικός», τόνισε για τον Ισπανό προπονητή στο «VGTV», ενώ για το μέλλον του ανέφερε: «Δεν έχω σκεφτεί τι θα γίνει το καλοκαίρι. Η συμφωνία με την Άρσεναλ είναι μέχρι το καλοκαίρι. Θα δούμε τι θα συμβεί».

Ο Όντεγκααρντ ήταν από τους πρωταγωνιστές της Αρσεναλ στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, ενώ μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 12 συμμετοχές με τους Κανονιέρηδες, έχοντας δύο γκολ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ