Κοιτάει Λορίς η Γιουνάιτεντ

Κοιτάει Λορίς η Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει την περίπτωση του 34χρονου τρματοφύλακα της Τότεναμ, Ούγκο Λορίς, σε περίπτωση που ο Νταβίντ Ντε Χεά αποχωρήσει από τον σύλλογο στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Την περίπτωση του Γάλλου τερματοφύλακα της Τότεναμ, Ούγκο Λορίς φαίνεται πως εξετάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έτσι ώστε να τον εντάξει στο δυναμικό της σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Νταβίντ Ντε Χέα σύμφωνα με δημοσιευμα της γαλλική «L’Equipe».

Το συμβόλαιο του 34χρονου Γάλλου τερματοφύλακα λήγει το καλοκαίρι του 2022, οπότε η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο πρέπει να αποφασίσει εάν θέλει να τον ανανεώσει η να τον παραχωρήσει σε κάποια άλλη ομάδα, καθώς κινδυνεύει να τον χάσει ως ελεύθερο.

Από την άλλη, στο στρατόπεδο της Γιουνάιτεντ, έως τωρα δεν υπάρχει κάποιο θέμα Ντε Χέα, ωστόσο οι κακές εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια, έχουν βάλει τον Σόλσκιερ σε σκέψεις, ενώ μείζονος σημασίας είναι και η παρουσία του Ντιν Χέντερσον στους «κόκκινους διαβόλους», καθώς είναι ένας τερματοφύλακας όπου οι άνθρωποι της ομάδας των πιστεύουν πάρα πολύ.

Τέλος, σε περίπτωση πώλησης του Λορίς η Τότεναμ «παρακολουθεί» τον 25χρομο Γάλλο τερματοφύλακα της Λιλ, Μάικ Μανιάν, ο οποίος αρέσει και στους ανθρώπους της Μίλαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ