Άρσεναλ : Στήριξε τον Ανρί με ένα παράπονο (pic)

Άρσεναλ : Στήριξε τον Ανρί με ένα παράπονο (pic)

Η Άρσεναλ, μέσω του Twitter, στήριξε τον Τιερί Ανρί στην μάχη κατά του ρατσισμού, εκφράζοντας όμως και ένα μικρό παράπονο.

Ο Τιερί Ανρί αποφάσισε να σβήσει τους λογαριασμούς του, με την Άρσεναλ να εκφράζει την συμπαράσταση της αλλά και το παράπονό της.

«Είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό, να τον χρησιμοποιήσεις για να εκφοβίσεις και να παρενοχλήσεις χωρίς συνέπεια, ενώ παραμένεις ανώνυμος.

Μέχρι αυτό να αλλάξει, θα απενεργοποιήσω τους λογαριασμούς μου σε όλες τις κοινωνικές πλατφόρμες. Ελπίζω ότι η αλλαγή θα συμβεί σύντομα», ανέφερε ο Γάλλος πρώην παίκτης, με τα social media του να παραμένουν κλειστά μέχρι νεωτέρας.

Η Άρσεναλ με την σειρά της, έστειλε το δικό της μήνυμα στον παλιό της ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα έγραψε στο Twitter της το μήνυμα: «Δεν θα έπρεπε να είναι αυτή η απάντηση», εννοώντας, πιθανότατα, πως ο 43χρονος θα έπρεπε να συνεχίσει να παλεύει κατά του ρατσισμού.

Την ίδια ώρα έστειλε και την δική της απάντηση, σε όσους παρενοχλούν σκουρόχρωμους ανθρώπους, με την φράση: «#Σταματήστε την ηλεκτρονική παρενόχληση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ