Οι πιθανοί αντικαταστάτες του Φερναντίνιο στη Μάντσεστερ Σίτι

Οι πιθανοί αντικαταστάτες του Φερναντίνιο στη Μάντσεστερ Σίτι

Παρελθόν από την Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να αποτελέσει το ερχόμενο καλοκαίρι ο Φερναντίνιο, με τον Πεπ Γκουαρδίολα να ψάχνει στην μεταγραφική αγορά για τον αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου μέσου.

Μαζί με τον Σέρχιο Αγκουέρο ο οποίος έκανε γνωστό ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι, από τους «Πολίτες» θα αποχωρήσει και ο Φερναντίνιο, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο 35χρονος Βραζιλιάνος μέσο δεν θα παραμένει στο Μάντσεστερ και σύμφωνα με δημοσιεύματα της πορτογαλικής «A Bola» ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει πολύ ψηλά στη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του, τους Ντένις Ζακάρια της Γκλάντμπαχ, Σαντέρ Μπερζ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Ζοάο Παλίνι της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Τέλος, ο Ισπανός τεχνικός ψάχνει έναν παίκτη ο οποίος θα μπορέσει να αναπληρώσει το κενό που θα αφήσει η φυγή του Φερναντίνιο, όχι μόνο ως προς το ποδοσφαιρικό του ταλέντο, αλλα και με την παρουσία του στα αποδυτήρια, καθώς η αποχώρηση του σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Αγκουέρο είναι ένα αρκετά σοβαρό ψυχολογικό σοκ για την Σίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ