Η Τότεναμ είπε όχι σε 200 εκατ. ευρώ για Κέιν

Η Τότεναμ είπε όχι σε 200 εκατ. ευρώ για Κέιν

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε εντυπωσιακή πρόταση στην αγγλική ομάδα για την απόκτηση του Χάρι Κέιν, αλλά τα «σπιρούνια» απάντησαν αρνητικά στους Ισπανούς.

Ο Χάρι Κέιν είναι ο παίκτης που θα πρωταγωνιστήσει σε πολλά μεταγραφικά «σίριαλ» όσο πλησιάζει το καλοκαίρι και μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του σούπερ σταρ της Τότεναμ είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι πληροφορίες μάλιστα του ισπανικού Τύπου αναφέρουν πως η «βασίλισσα» της Ευρώπης έκανε μια εντυπωσιακή πρόταση στους λονδρέζους για την απόκτηση του παίκτη. Πάντα με βάση το σχετικό ρεπορτάζ, οι μερένχες πρόσφεραν 200 εκατ. ευρώ στους λονδρέζους για να μετακομίσει ο Κέιν το καλοκαίρι στην Μαδρίτη αλλά η απάντηση που έδωσε η αγγλική ομάδα ήταν αρνητική.

Οι Ισπανοί μάλιστα αναφέρουν πως η διοίκηση της Τότεναμ δεν μπήκε καν στη διαδικασία σκέψης της εντυπωσιακής πρότασης, απαντώντας άμεσα στους ιθύνοντες της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κέιν πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν κι έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με την Τότεναμ για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Σε περίπτωση μάλιστα που ο 24χρονος στράικερ συμφωνήσει με τους πρωτευουσιάνους για την υπογραφή νέου συμβολαίου θα γίνει ένας από τους καλύτερα αμειβόμενους παίκτες στην πρέμιερ λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ