Άρσεναλ – Λίβερπουλ 0-3 (vid)

Άρσεναλ – Λίβερπουλ 0-3 (vid)

Η Λίβερπουλ επικράτησε με 3-0 στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ για την 30ή αγωνιστική της Premier League και πλέον βρίσκεται στο -2 από την τετράδα.

Η Λίβερπουλ πέρασε εμφατικά από το Λονδίνο, επικρατώντας με 3-0 της Άρσεναλ στο ντέρμπι της 30ής αγωνιστικής της Premier League, ανέβηκε στην 5η θέση και βρίσκεται πλέον στο -2 από την τετράδα. Πρώτη νίκη στο Emirates για την ομάδα του Κλοπ μετά από 5 χρόνια!

Οι «κόκκινοι» ξεκίνησαν καλύτερα στο ματς και απείλησαν με τους Μίλνερ (11′) και Φαμπίνιο (14′), χωρίς να ανησυχούν ιδιαίτερα τον Λένο.

Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις, με τη Λίβερπουλ συνεχώς να πιέζει και να χάνει δύο νέες ευκαιρίες με τους Μανέ (27′) και Σαλάχ (29′), ενώ ο Μίλνερ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 35′.

Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου βρήκε ξανά τη Λίβερπουλ να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα, χωρίς ωστόσο να δημιουργεί κάποια αξιόλογη φάση. Η Άρσεναλ απείλησε στο 61′ με τον Σέντρικ αλλά λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ζότα, τρία λεπτά μετά την είσόδο του στο παιχνίδι, με κεφαλιά νίκησε τον Λένο για το 0-1 στο 64′.

Οι Reds εκμεταλλεύτηκαν το μομέντουμ τους και στο 68′ ο Σαλάχ μπήκε στην περιοχή και δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Ο Ζότα ανέβασε κατά πολύ την απόδοση της Λίβερπουλ και βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 82′, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Άρσεναλ: Λένο, Τσέιμπερς, Τίρνεϊ (45+2’ Σέντρικ Σοάρες), Γκάμπριελ, Χόλντινγκ, Παρτέι, Θεμπάγιος (57’ Ελνενί), Όντεγκααρντ, Λακαζέτ, Πεπέ, Ομπαμεγιάνγκ (77’ Μαρτινέλι)

Λίβερπουλ: Άλισον, Ρόμπερτσον (60’ Ζότα), Άρνολντ, Φίλιπς, Καμπάκ (84’ Ρ.Ουίλιαμς), Μίλνερ, Τιάγκο, Φαμπίνιο, Φιρμίνο (78’ Βαϊνάλντουμ), Μανέ, Σαλάχ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ