Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3

Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι στο Λονδίνο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να κάνει ακόμη μία ανατροπή και να επικρατήσει με 3-1 της Τότεναμ, αυξάνοντας τη διαφορά της από την 3η Λέστερ στους επτά βαθμούς.

Κλασική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Παρότι η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, κατάφερε για ακόμη μία φορά στο δεύτερο ημίχρονο να φέρει «τούμπα» το ματς και να επικρατήσει απέναντι στην Τότεναμ με 3-1 για την 32η αγωνιστική της Premier League.

Μία πολύ σημαντική νίκη για τους «κόκκινους διαβόλους» που μεγάλωσαν τη διαφορά τους από την 3η Λέστερ στους επτά βαθμούς, έχοντας και μαξιλαράκι ασφαλείας εννιά βαθμών από την 5η Τσέλσι.

Καταδικαστική ήττα για την Τότεναμ που έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά της από την τετράδα, μένοντας πλέον στο -6 από την 4η Γουέστ Χαμ και στο -5 από την 5η Τσέλσι.

Η Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που σκόραρε πρώτη στο παιχνίδι, ωστόσο το τέρμα ακυρώθηκε για φάουλ του ΜακΤόμινεϊ στο ξεκίνημα της φάσης. Τρία λεπτά αργότερα η Τότεναμ σκόραρε με τον Σον, με το τέρμα να μετράει κανονικά και την ομάδα του Μουρίνιο να πηγαίνει στα αποδυτήρια με προβάδισμα.

Η ομάδα του Σόλσκιερ ωστόσο κατάφερε να ισοφαρίσει νωρίς με τον Φρεντ να εκμεταλλεύτεται το ριμπάουντ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Γιορίς για το 1-1. Ο ρυθμός του αγώνα ήταν αρκετά ανεβασμένος, με τη Γιουνάιτεντ να κάνει την απόλυτη ανατροπή στο 79ο λεπτό με μία τρομερή κεφαλιά του Καβάνι.

Στις καθυστερήσεις, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ακόμα ένα γκολ με τον Μέισον Γκρίνγουντ να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

 

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Οριέ, Ρεγκιλόν, Ροντόν Ντάιερ, Εντομπελέ (78’ Λαμέλα), Χόιμπιεργκ, Λούκας Μόουρα (82’ Μπέιλ), Σον, Λο Σέλσο (61’ Σισοκό), Κέιν

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Χέντερσον, Γουάν Μπισάκα, Σο, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ, Ράσφορντ (72’ Γκρίνγουντ), Μπρούνο Φερνάντες (90’ Μάτιτς), Πογκμπά, Καβάνι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ