Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 0-3 (vid)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 0-3 (vid)

Η Άρσεναλ επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την 31η αγωνιστική της Premier League και ανέβηκε στην 9η θέση, φτάνοντας τους 45 βαθμούς.

Η Άρσεναλ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 3-0 εκτός έδρας της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την 31η αγωνιστική της Premier League και ανέβηκε στην 9η θέση με 45 βαθμούς. 25η ήττα για την ουραγό Σέφιλντ.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από τα πρώτα λεπτά, απείλησαν στο 3′ με τον Μαρτινέλι, ενώ στο 24′ ο Λακαζέτ βρέθηκε σε θέση βολής αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Οι «κανονιέρηδες» συνέχισαν να πιέζουν και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 33′, με τους παίκτες του Αρτέτα να συνεργάζονται ωραία στην περιοχή και ο Σακά με κοντινό πλασέ να κάνει το 0-1.

Η Άρσεναλ διατήρησε τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο δεύτερο μέρος, απειλώντας με τον Λακαζέτ στο 55′ και στο 71′ έγινε το 0-2. Ο Πεπέ έκανε το σουτ από τα δεξιά, ο Ράμσντεϊλ απέκρουσε, με τον Μαρτινέλι να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει.

Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Λακαζέτ στο 85′.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Ράμσντεϊλ, Στίβενς, Μπάλντοκ, Ίγκαν, Αμπαντού, Φλεκ, Νόργουντ, Όσμπορν, Λούντστραμ, Μπερκ (64’ Μπρούστερ), ΜακΓκόλντρικ (65’ ΜακΜπέρνι, 83’ Μουσέτ)

Άρσεναλ: Λένο, Πάμπλο Μάρι, Τσέιμπερς, Χόλντινγκ, Σακά (69’ Γουίλιαν), Τζάκα, Θεμπάγιος, Παρτέι, Λακαζέτ, Πεπέ, Μαρτινέλι (83’ Ελνενί)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ