Λέστερ – Γουέστ Μπρομ 3-0

Λέστερ – Γουέστ Μπρομ 3-0

Η Λέστερ επικράτησε εύκολα της Γουέστ Μπρομ με 3-0 και εδραιώθηκε στην 3η θέση – Στο +4 από τις Τσέλσι και  Γουέστ Χαμ οι Αλεπούδες.

Χαμηλό αποδείχθηκε το εμπόδιο της Γουέστ Μπρομ για την Λέστερ.

Οι Αλεπούδες με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, επικράτησαν χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα απολύτως πρόβλημα με 3-0 για την 32η αγωνιστική της Premier League και εδραιώθηκαν στην τρίτη θέση, αφού πλέον βρίσκονται στο +4 από τις Τσέλσι και Γουέστ Χαμ που ακολουθούν.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησαν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Ιχεανάτσο, αλλά ο Γιόνστοουν απέκρουσε το σουτ του Νιγηριανού επιθετικού. Είκοσι λεπτά αργότερα η Λέστερ άνοιξε το σκορ με τον Βάρντι. Ο Τίλεμανς έδωσε στον Καστάν, αυτός γύρισε στον Βάρντι και ο έμπειρος επιθετικός από κοντά έκανε το 1-0 για τις Αλεπούδες.

Στο 26′ ο Εβανς με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, μετά το κόρνερ του Τίλεμανς. Στο 29’ η Λέστερ είχε δοκάρι με τον Καστάν και στο 36’ ο Ιχεανάτσο έκανε το 3-0 με σουτ. Στο 42′ ακόμα μία ευκαιρία για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, με τον Ιχεανάτσο να σουτάρει ψηλά άουτ από πλεονεκτική θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τη Λέστερ να έχει τη μοναδική καλή στιγμή στην επανάληψη. Στο 81’ ο Ιχεανάτσο βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε, αλλά ο Γιόνστοουν απέκρουσε.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Φοφανά (62′ Ολμπράιτον), Σουγιουντσού, Έβανς, Τίλεμανς, Εντιντί, Καστάν, Λουκ Τόμας, Μάντισον (73′ Αγιόθε), Ιχεανάτσο, Βάρντι (85′ Πρατ)

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Γιόνστοουν, Φέρλονγκ, Μπάρτλεϊ, Τάουνσεντ, Οσέι, Ρόμπινσον (45′ Αχάγι), Φίλιπς, Μέιτλαντ-Νάιλς, Γιοκουσλού, Περέιρα (73′ Γκραντ), Ντιάν (61′ Ρόμπινσον-Κανού)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ