Oι Γκλέιζερς διχάζουν και τους οπαδούς της Τάμπα

Oι Γκλέιζερς διχάζουν και τους οπαδούς της Τάμπα

Οι Γκλέιζερς δεν αποτελούν μία αμφιλεγόμενη οικογένεια μόνο στην Αγγλία, αφού πάνω-κάτω το ίδιο ισχύει και στην ίδια τους την πατρίδα.

Το μίσος των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την οικογένεια Γκλέιζερ, δεν μπορεί να συγκριθεί με εκείνων της Τάμπα Μπέι Μπακανίρς. Ωστόσο η Αμερικάνοι ιδιοκτήτες της αγγλικής ομάδας διχάζουν και τους φίλους του συλλόγου του NFL.

Παρά τα επιτεύγματα τα οποία έχει καταφέρει το κλαμπ με έδρα την Φλόριντα, οι υποστηρικτές του είναι μοιρασμένοι στην μέση για την συμπεριφορά του τυπικά «μπροστάρη», Τζόελ Γκλέιζερ. Αυτό που φαίνεται να έχει ενοχλήσει αρκετούς, είναι το γεγονός πως ο 50χρονος έχει αφήσει την ομάδα στον «αυτόματο πιλότο», αφού, σύμφωνα με δημοσιεύματα της χώρας, δεν ασχολείται «θερμά» με την διοίκηση της.

«Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι οι Γκλέιζερς είναι αγαπητοί ή μισητοί εδώ πέρα» ανέφερε σε πρώτο χρόνο ο δημοσιογράφος της Tampa Bay Times, Tζον Ρομάνο και συνέχισε:

«Αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι ο κόσμος είναι διχασμένος αναφορικά με την συγκεκριμένη οικογένεια, αφού, 25 χρόνια μετά, παραμένει μία μυστήρια οικογένεια.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ