Αποκάλυψη: Η Γουλβς έκλεισε Πορτογάλο τεχνικό, αλλά όχι τον Μαρτίνς – Τι απάντησε στην κρούση της Κρίσταλ Πάλας

Αποκάλυψη: Η Γουλβς έκλεισε Πορτογάλο τεχνικό, αλλά όχι τον Μαρτίνς – Τι απάντησε στην κρούση της Κρίσταλ Πάλας

To10.gr αποκαλύπτει ποιον προπονητή έχει κλείσει η Γουλβς, εάν φύγει ο Νούνο, αλλά και τις επαφές της Κρίσταλ Πάλας με τον ατζέντη του Μαρτίνς.

Κάθε τι που αφορά στον Πέδρο Μαρτίνς, σηκώνει σκόνη. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για θέματα που αφορούν στο μέλλον του, αλλά και σε ενδιαφέρον ομάδων της Premier League. Ενός πρωταθλήματος, στο οποίο θα ήθελε να εργαστεί κάποια στιγμή ο Πορτογάλος τεχνικός. Και δεν το έχει κρύψει. Όπως, όμως, δεν έχει κρύψει και την ξεκάθαρη θέση του, αναφορικά με τον Ολυμπιακό.

Η είδηση για το ενδιαφέρον της Γουλβς για την πιθανή πρόσληψη του Μαρτίνς πήρε διαστάσεις, απολύτως λογικά. Ωστόσο, οι πληροφορίες από την Αγγλία και κυρίως από την πλευρά του Ζόρζε Μέντες, είναι αρκετά διαφορετικές. Τι προκύπτει; Ότι ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο όντως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοίκηση της Τότεναμ και λογικά θα αποχωρήσει από τους «Λύκους». Αλλά ο αντικαταστάτης του έχει ήδη βρεθεί. Και όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι ο Μαρτίνς.

Συγκεκριμένα, ο Μέντες έχει ήδη προωθήσει την περίπτωση του Μπρούνο Λάζε για τον πάγκο της αγγλικής ομάδας. Ο 44χρονος πρώην τεχνικός της Μπενφίκα είναι πελάτης του κορυφαίου ατζέντη στον πλανήτη και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις με τη διοίκηση του συλλόγου, ώστε να αναλάβει τα ηνία, εάν αποχωρήσει τελικά ο Νούνο. Με τον Μέντες να προωθεί τον Πορτογάλο τεχνικό ως το επόμενο «γερό χαρτί» του σε επίπεδο προπονητών και για αυτόν τον λόγο τον «περνάει» σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Πέδρο Μαρτίνς, τώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πράγματι πριν από λίγες εβδομάδες υπήρξε ενδιαφέρον και μάλιστα έντονο από ομάδα του Νησιού. Αυτή όμως δεν ήταν η Γουλβς, αλλά η Κρίσταλ Πάλας. Η οποία φτιάχνει τη λίστα της, για την περίπτωση που ο Ρόι Χότζον αποφασίσει να αποσυρθεί ή δεν βρεθεί σημείο επαφής για την ανανέωση του συμβολαίου του. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επαφές με τον ατζέντη του Μαρτίνς έγιναν… φανερά, καθώς στον Ολυμπιακό είχαν ενημερωθεί εξ αρχής. Οι επαφές, ωστόσο, δεν προχώρησαν, ο Πορτογάλος ξεκαθάρισε ότι έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και έτσι το θέμα έληξε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ