«Και η Λίβερπουλ στο… κόλπο για Σουλεμάνα»

«Και η Λίβερπουλ στο… κόλπο για Σουλεμάνα»

Η Λίβερπουλ είναι άλλη μία ομάδα που έρχεται να προστεθεί σε εκείνες που έχουν εξετάζουν τον Καμαλντίν Σουλεμάνα, για τον οποίο έχει δείξει ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός.

Ακόμη μία ομάδα φαίνεται πως μπαίνει δυναμικά όσον αφορά την απόκτηση του Καμαλντίν Σουλεμάνα, μετά τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άγιαξ που ήδη παρακολουθούν τον νεαρό εξτρέμ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Daily Mail» η Λίβερπουλ έρχεται να προστεθεί στους υποψήφιους μνηστήρες του 19χρονου ο οποίος βγάζει… μάτια με τις εμφανίσεις του στη Δανία.

Οι «κόκκινοι», φαίνεται πως έστειλαν σκάουτερ με σκοπό να δει από κοντά τον Γκανέζο στην αναμέτρηση της Νόρτζελαντ με αντίπαλο την Κοπεγχάγη, όπου κατάφερε να σημειώσει και έναν γκολ (φτάνοντας τα 10 για φέτος) στο ισόπαλο 2-2 των δύο ομάδων,

Θυμίζουμε πως για τον εν λόγω παίκτης έχει δείξει ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός, με την περίπτωση του όμως να είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του και έχει προξενήσει το ενδιαφέρον από πολλά κλαμπ που αγωνίζονται στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ