Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δια βίου αποκλεισμός σε όσους οπαδούς προβούν σε επεισόδια κόντρα στη Φούλαμ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δια βίου αποκλεισμός σε όσους οπαδούς προβούν σε επεισόδια κόντρα στη Φούλαμ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχτεί τους φιλάθλους της στο «Ολντ Τράφορντ» κόντρα στη Φούλαμ (18/5), στέλνοντας όμως το μήνυμα ότι όσοι προκαλέσουν επεισόδια θα αντιμετωπίσουν ποινικές κυρώσεις και δια βίου αποκλεισμό από το γήπεδο.

Το κλίμα μεταξύ των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της διοίκησης είναι αρκετά τεταμένο τον τελευταίο καιρό, μετά από την ιστορία της European Superleague.

Αποκορύφωμα όλων των αντιδράσεων, ήταν η στιγμή που εκατοντάδες οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» εισέβαλαν στο «Ολντ Τράφορντ» με το σύνθημα «Glazers Out», κάτι που είχε οδηγήσει στην αναβολή του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.

Την Τρίτη (18/5), η Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Φούλαμ για την προτελευταία αγωνιστική της Premier League, ένα ματς που θα διεξαχθεί με την παρουσία 10.000 φιλάθλων στο «Ολντ Τράφορντ». Για αυτόν τον λόγο, ο σύλλογος του Μάντσεστερ έλαβε μέτρα ώστε να προειδοποιήσει όσους οπαδούς σκοπεύουν να δημιουργήσουν ξανά επεισόδια.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, όποιος προβεί σε κίνηση βανδαλισμού, εισβολής στον αγωνιστικό χώρο, ρίψης φωτοβολίδων και βίαιης συμπεριφοράς, θα έχει να αντιμετωπίσει ποινικές κυρώσεις και δια βίου αποκλεισμό από το γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ