Γουέστ Μπρομ : «Τρίζει» η καρέκλα του Πάρντιου

Γουέστ Μπρομ : «Τρίζει» η καρέκλα του Πάρντιου

Το τελευταίο του χαρτί θα παίξει στο επόμενο ματς της Γουέστ Μπρομ κόντρα στη Γουότφορντ ο Άλαν Πάρντιου, καθώς με ήττα θα αποχωρήσει από τον αγγλικό σύλλογο.

Ο Αλαν Παρντιού ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Γουέστ Μπρομ τον Δεκέμβριο και μόλις τρεις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και δεν αποκλείεται να δει σύντομα την πόρτα της εξόδου.

Ο αποκλεισμός από τη Σαουθάμπτον στο κύπελλο, με την εντός έδρας ήττα (1-2), και η τελευταία θέση στη βαθμολογία της premier league, χρεώνονται στον Παρντιού και η διοίκηση είναι έτοιμη να τον απολύσει, αν δεν καταφέρει να νικήσει στο επόμενο ματς με τη Γουότφορντ, το ερχόμενο Σάββατο.

Παρά την εντός έδρας ήττα (1-2) από την Χάντερσφιλντ, η διοίκηση απόφασισε να του δώσει μια τελευταία ευκαιρία και αυτή θα είναι η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γουότφορντ, στην οποία αν δεν μπορέσει να πάρει τους βαθμούς της νίκης, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αποχώρησή του από το «Χόθορνς». Βασικός υποψήφιος για τη θέση του είναι ο Μάρκο Σίλβα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ