«Ο Μπαμπά Ραχμάν προσπαθεί να μείνει στην Τσέλσι»

«Ο Μπαμπά Ραχμάν προσπαθεί να μείνει στην Τσέλσι»

Ο Γκανέζος αριστερός μπακ άρχισε προετοιμασία στο Λονδίνο, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα πείσει τον Τόμας Τούχελ για την αξία του.

Θα πρέπει να κοπιάσει σκληρά για να μείνει στο Λονδίνο ο Μπάμπα Ραχμάν. Ο Γκανέζος αριστερός μπακ, ο οποίος αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ το πρώτο εξάμηνο του 2021, άρχισε προπονήσεις με την Τσέλσι, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του.

Παρότι ο Μπάμπα φοράει τις μπλε φόρμες προς το παρόν, δεν είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει. Για την ώρα, ο προπονητής Τόμας Τούχελ τον αξιολογεί και μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να πάρει μία απόφαση για τον ποδοσφαιριστή.

Η επιθυμία του Μπάμπα είναι ξεκάθαρη: να αγωνιστεί για την Τσέλσι. Έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο με τους Λονδρέζους και επιζητεί μία ευκαιρία, αφού από το καλοκαίρι του 2015, όταν εντάχτηκε στο ρόστερ, μετακινείται διαρκώς με δανεισμούς.

Ο Μπάμπα δεν σκοπεύει να το επαναλάβει και αν δεν πείσει τον Τούχελ, θα ζητήσει την αποδέσμευση του για να υπογράψει σε άλλη ομάδα ως ελεύθερος. Ή, έστω να παραχωρηθεί με κανονική μεταγραφή αυτή τη φορά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ