Ο Ράφαελ «δικάζει» τον Άντερσον: «Θα ήταν ο καλύτερος του κόσμου, αν δεν υπήρχαν τα χάμπουργκερ»

Ο Ράφαελ «δικάζει» τον Άντερσον: «Θα ήταν ο καλύτερος του κόσμου, αν δεν υπήρχαν τα χάμπουργκερ»

Ο Ράφαελ ντα Σίλβα «δικάζει» τον πρώην συμπαίκτη του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντερσον, λέγοντας πως «θα ήταν ο καλύτερος στον κόσμο, αν δεν υπήρχαν τα χάμπουργκερ».

Ο Ράφαελ ντα Σίλβα αγωνίστηκε για εφτά χρόνια (2008-2015) στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εκεί όπου βρήκε τον συμπατριώτη του, Άντερσον.

Ο Βραζιλιάνος χαφ αποκτήθηκε από την Πόρτο έναντι 31 εκατομμυρίων ευρώ το 2007, έχοντας τις καλύτερες των κριτικών να τον ακολουθούν. Η πορεία του όμως στους «Κόκκινους Διαβόλους», αν και διήρκησε μια επταετία (2007-2014), δεν ήταν αυτή που θα περίμενε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον όταν τον έπαιρνε από τους Πορτογάλους.

Η καριέρα του Άντερσον πήρε την κάτω βόλτα με αποτέλεσμα να αποσυρθεί από την αγωνιστική δράση το 2019, σε ηλικία μόλις 32 ετών. Πλέον, συνεχίζει ως βοηθός προπονητή της ομάδας νέων της τουρκικής Ντεμίρσπορ.

Ο πρώην συμπαίκτης του, Ράφαελ, έχει εκδόσει την αυτοβιογραφία, μέσα στην οποία αναφέρεται και στην περίπτωση του συμπατριώτη του και στους λόγους για τους οποίους δεν «έπιασε» στην Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα, «δικάζει» τον Άντερσον για τον επαγγελματισμό του, λέγοντας πως: «αν λειτουργούσε πιο επαγγελματικά, θα ήταν ένας από τους καλύτερους στον κόσμο».

Συνεχίζει όμως τις αποκαλύψεις, τονίζοντας ότι: «όταν κάναμε μια στάση με το λεωφορείο της ομάδας σε κάποιον αυτοκινητόδρομο, ακούγαμε τον Άντερσον να ουρλιάζει και να λέει Μακντόναλντς, Μακντόναλντς».

Αναφέρει, τέλος, πως: «δεν αποτελεί σύμπτωση ότι έπαιζε καλύτερα όταν υπήρχαν συνεχόμενα παιχνίδια και αυτό γιατί δεν είχε χρόνο για να φάει όσο ήθελε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ