Μάντσεστερ Σίτι: Θέλει να «δέσει» τον Μαχρέζ

Μάντσεστερ Σίτι: Θέλει να «δέσει» τον Μαχρέζ

Μπορεί τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών να έφερναν τον Ριγιάντ Μαχρέζ εκτός της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει, καθώς οι «Πολίτες» είναι έτοιμοι να επεκτείνουν το συμβόλαιο του Αλγερινού.

Από την πόρτα της εξόδου, σε νέο συμβόλαιο. Αυτή θα είναι η πορεία του Ριγιάντ Μαχρέζ στην Μάντσεστερ Σίτι. Τις τελευταίες ημέρες δεν ήταν λίγα τα δημοσίευματα που ανέφεραν ότι ο Αλγερινός, μαζί και με άλλους βασικούς παίκτες των «Πολιτών», όπως ο Στέρλινγκ, θα «θυσιάζονταν» για την πραγμάτωση του διπλού colpo grosso, με την απόκτηση των Χάρι Κέιν και Τζακ Γκρίλις.

Η κατάσταση όμως μοιάζει εντελώς διαφορετική, καθώς η Σίτι είναι διατεθειμένη να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Αλγερινό εξτρέμ, με το τρέχον να ολοκληρώνεται το 2023. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον θεωρεί βασικό στέλεχος της ομάδας και τον θέλει μαζί του στην προσπάθεια για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν έχει καμιά διάθεση να αποχωρήσει από τους «Πολίτες» διότι όπως ανέφερε σε συνέντευξή του: «δεν υπάρχει υψηλότερο επίπεδο από αυτό της Σίτι. Το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι υπέροχο και δεν θέλω να φύγω γιατί έχω ακόμα κάποιους στόχους για να πετύχω».

Ο Μαχρέζ πήγε στην Σίτι το 2018, έναντι 67 εκατ. ευρώ από την Λέστερ και με την ομάδα του Μάντσεστερ έχει αγωνιστεί σε 142 αγώνες, με απολογισμό 39 γκολ και 37 ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ