Τότεναμ : Ποια Ρεάλ; Παραμένει «πετεινός» ο Χάρι Κέιν

Τότεναμ : Ποια Ρεάλ; Παραμένει «πετεινός» ο Χάρι Κέιν

Την ώρα που η Ρεάλ Μαδρίτης τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα της εν όψει της... νέας εποχής, ο Χάρι Κέιν έχει δεσμευτεί -σύμφωνα με αγγλικό Μέσο- στην Τότεναμ για την παραμονή του, τουλάχιστον για έναν χρόνο ακόμα. Παρακολουθούν Σεσενιό οι «Πετεινοί», θέλει Ρόουζ και Αλντερβάιρελντ στη Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο.

Ο Χάρι Κέιν διάγει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Στο τέλος του 2017 «έσπασε» τα ρεκόρ των Μέσι και Σίρερ, ενώ στις αρχές του νέου έτους έγινε o κορυφαίος σκόρερ της Τότεναμ στην Premier League και λίγες ημέρες αργότερα έφθασε τριψήφιο αριθμό τερμάτων στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Παράλληλα, ετοιμάζεται για την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με τις φήμες να θέλουν τον Γκάρεθ Σαουθγκέιτ έτοιμο να του δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού!

Όπως είναι λογικό, οι εμφανίσεις του την τελευταία τριετία έχουν τραβήξει τα βλέμματα των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, που βλέπουν στο πρόσωπο του 24χρονου Άγγλου τον ιδανικό ποδοσφαιριστή για την αιχμή του δόρατος. Ανάμεσα σε αυτές και η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δεν αποκλείεται το ερχόμενο καλοκαίρι να βρεθεί σε φάση ολικής ανοικοδόμησης του ρόστερ, μπαίνοντας μια… νέα εποχή.

https://www.youtube.com/watch?v=rqJdJAjXyd0

Μέλος της νέας αυτής εποχής, τουλάχιστον για το ερχόμενο καλοκαίρι και όπως υποστηρίζει η «Sun», δεν θα είναι ο Χάρι Κέιν. Αυτό, διότι ο Άγγλος φορ υποσχέθηκε στους ανθρώπους της Τότεναμ ότι θα παραμείνει στην ομάδα τουλάχιστον για έναν χρόνο ακόμα, προκειμένου να παίξει στο νέο της στάδιο και να -προσπαθήσει να- την οδηγήσει σε έναν τίτλο. Αυτοί, από την πλευρά τους, θέλουν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, έτσι ώστε να τον καταστήσουν ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους στο Νησί.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες μετεγγραφικές υποθέσεις των «Πετεινών» και βάσει όσων κυκλοφορούν στα αγγλικά ΜΜΕ, η Τότεναμ κοιτάει πολύ ζεστά την περίπτωση του 17χρονου αριστερού μπακ/χαφ Ράιαν Σεσενιό, που «βγάζει μάτια» με τη Φούλαμ στην Championship (36 συμμετοχές, 14 γκολ, 4 ασίστ), ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για τον 29χρονο Βέλγο στόπερ Τόμπι Αλντερβάιρελντ (το συμβόλαιο του λήγει το 2019 και δεν δέχθηκε την τελευταία πρόταση ανανέωσης καθώς την θεώρησε χαμηλή οικονομικά) και τον 27χρονο Άγγλο αριστερό μπακ Ντάνι Ρόουζ, που αποτελεί μακροχρόνιο στόχο της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ