Τσέλσι: Tα βρήκε με τον Κουντέ, απομένει η Σεβίλλη

Τσέλσι: Tα βρήκε με τον Κουντέ, απομένει η Σεβίλλη

Η Τσέλσι έχει συμφωνήσει με τον Ζιλ Κουντέ και το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι η συγκατάθεση της Σεβίλλης.

Πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την πρώτη της μεταγραφή βρίσκεται η Τσέλσι. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ είχε αρκετό καιρό στην κορυφή της μεταγραφικής λίστα της τον Ζιλ Κουντέ και σύμφωνα με το ιταλικό Sky Sport έχει αποσπάσει το «ναι» από τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό.

Πλέον, η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα μπει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Σεβίλλη για να ολοκληρώσει το deal. Προς το παρόν οι δυο ομάδες δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία, ωστόσο σύμφωνα με το δημοσίευμα οι Μπλε θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι ο Κουντέ θέλει να αποχωρήσει από την ισπανική ομάδα και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες, να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή.

Ο 22άχρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στην Σεβίλλη από το 2019, έναντι 25 εκατ. ευρώ, έχοντας πραγματοποιήσει 86 συμμετοχές, έχοντας και δυο γκολ, με τους Ανδαλουσιανούς να αξιώνουν από την Τσέλσι τουλάχιστον τα διπλά, έτσι ώστε να τον παραχωρήσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ