Τον Τζόναθαν Ντέιβιντ της Λιλ θέλει η Λίβερπουλ

Τον Τζόναθαν Ντέιβιντ της Λιλ θέλει η Λίβερπουλ

Η Λιλ είναι αποφασισμένη να αποδεσμεύσει κάποιους παίκτες για να «ανασάνει» οικονομικά και η Λίβερπουλ είναι διατεθειμένη να αγοράσει τον Ντέιβιντ.

Η Λίβερπουλ εξετάζει την περίπτωση του Τζόναθαν Ντέιβιντ που αγωνίζεται στην Λιλ. Ο 21χρονος Καναδός έχει εντυπωσιάζει το τελευταίο χρόνο με τις εμφανίσεις του στην Γαλλία και ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ.

Η Λιλ βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης αρκετών παικτών για να μπορέσει να απαλλαγεί από το βάρος των υψηλών συμβολαίων. Η Γαλλική ομάδα θέλει με αυτό τον τρόπο να μπορέσει να σβήσει τα χρέη της και συγχρόνως να μπουν αρκετά χρήματα στα ταμεία της με σκοπό να βελτιώσει τα οικονομικά της. Με έναν παίκτη που θα μπορούσε να συμβεί αυτό είναι και ο Ντέιβιντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Λίβερπουλ έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με την Λιλ εκφράζοντας το ενδιαφέρον της για την αγορά του παίκτη. Αν η Λιλ αποφασίσει να βγάλει στο «σφυρί» τον παίκτη, τότε το μόνο σίγουρο είναι, ότι οι «κόκκινοι» θα κάνουν την κίνηση τους για να τον αποκτήσουν, καθώς πιστεύουν, ότι είναι ένας πολύ ταλαντούχος και εξελίξιμος ποδοσφαιριστής.

Η Λιλ κοστολογεί τον Τζόναθαν Ντέιβιντ περίπου στα 60 εκατ. ευρώ για να μπορέσει να τον παραχωρήσει. Την περασμένη σεζόν σε 37 παιχνίδια του Γαλλικού πρωταθλήματος σκόραρε 13 γκολ και μοίρασε και 3 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ