«Η Νόριτς ετοιμάζει νέα πρόταση για τον Τζόλη»

«Η Νόριτς ετοιμάζει νέα πρόταση για τον Τζόλη»

Τα Καναρίνια επιστρέφουν δυναμικά στην απόκτηση του 19χρονου και ετοιμάζουν νέα βελτιωμένη πρόταση, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα βρετανικά δημοσιεύματα.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για την Νόριτς και τον Χρήστο Τζόλη, με τους Βρετανούς να ετοιμάζουν νέα βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του 19χρονου εξτρέμ.

Πριν από λίγες ημέρες τα ρεπορτάζ στην Μεγάλη Βρετανία ανέφεραν ότι τα Καναρίνια έκαναν επίσημη πρόταση ύψους 11 εκατ. ευρώ για τον Χρήστο Τζόλη, αλλά η απάντηση που πήραν από τον Δικέφαλο του Βορρά ήταν αρνητική.

Σήμερα, η «Daily Express» στην ηλεκτρονική της έκδοση γράφει ότι η Νόριτς επανέρχεται δυναμικά στη διεκδίκηση του 19χρονου μεσοεπιθετικού και ετοιμάζεται να καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση, χωρίς όμως οι Βρετανοί στο ρεπορτάζ τους να αναφέρουν ποσά.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γίνεται ειδική αναφορά στον Δημήτρη Γιαννούλη και στις εξαιρετικές σχέσεις που έχει η Νόριτς με τον Δικέφαλο του Βορρά, μετά την μεταγραφή του Ελληνα αριστερού μπακ στα Καναρίνια.

Παράλληλα, το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει ότι είναι πιθανό οι δύο συμπατριώτες μας να γίνουν ξανά συμπαίκτες, αυτή τη φορά στην Νόριτς, ενώ οι Βρετανοί ξεκαθαρίζουν ότι η υπόθεση του Τζόλη δεν συνδέεται με την μετακίνηση του Κάντγουελ από τη Νόριτς στην Άστον Βίλα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ