Νούνο Εσπιρίτο – «Ο Κέιν ήταν σε καραντίνα για αυτό δεν προπονήθηκε»

Νούνο Εσπιρίτο – «Ο Κέιν ήταν σε καραντίνα για αυτό δεν προπονήθηκε»

Ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο με δηλώσεις τόνισε πως ο Χάρι Κέιν βρισκόταν σε καραντίνα και για αυτό δεν ήταν στις πρώτες προπονήσεις της Τότεναμ.

Ο Χάρι Κέιν δεν είχε εμφανιστεί στις δύο πρώτες προπονήσεις της Τότεναμ με αποτέλεσμα να υπάρξει μια έντονη ανησυχία στις τάξεις των φιλάθλων σχετικά με την παραμονή του στην ομάδα.

Μάλιστα από τις αρχές της φετινής μεταγραφικής περιόδου έντονο ήταν το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Άγγλου επιθετικού, καθώς ακόμα εξακολουθεί να τον έχει στα υπόψιν της και πιστεύουν οι «πολίτες», πως μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχουν καταφέρει να τον αποκτήσουν και να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τότεναμ Νούνο Εσπιρίτο Σάντο δήλωσε πως σύντομα αναμένεται να μιλήσει με το Χάρι Κέιν, ώστε να καταφέρει να τον πείσει να παραμείνει και την νέα σεζόν στην ομάδα.

Ακόμα έκανε γνωστό πως ο 28χρονος επιθετικός όλες αυτές τις μέρες βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι του και για αυτό το λόγο δεν έδωσε το παρόν στις πρώτες προπονήσεις της ομάδας και σύντομα αναμένεται να επιστρέψει σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό.

Αναλυτικά η δήλωση του Πόρτογάλου τεχνικού Νούνο Εσπιρίτο:

«Ο Χάρι είναι μαζί μας. Έπρεπε να μπει σε καραντίνα και έκανε την πρώτη του μέρα προπόνηση, με τους ανθρώπους του ιατρικού επιτελείου και είναι εδώ, μαζί μας. Θα μιλήσω μαζί του, όσο το δυνατόν πιο άμεσα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ