Λουκάκου – «Είμαι εμβολιασμένος, ως αθλητές έχουμε πολλές ευθύνες προς το ευρύ κοινό»

Λουκάκου – «Είμαι εμβολιασμένος, ως αθλητές έχουμε πολλές ευθύνες προς το ευρύ κοινό»

Εμβολιασμένος κατά του κορωνοϊού με δύο δόσεις είναι ο Ρομέλου Λουκάκου, όπως δήλωσε σε συνέντευξη τύπου εξηγώντας γιατί το έπραξε.

Ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού δεν έχει καταστεί ακόμα υποχρεωτικός και αποτελεί προσωπική επιλογή του καθενός. Έτσι στον αθλητισμό, όπως συμβαίνει και αλλού οι αθλητές έχουν χωριστεί σε αυτούς που το έκανα, σε αυτούς που το αναβάλλουν ακόμα και στους αρνητές. Ο Ρομέλου Λουκάκου ανήκει στην πρώτη κατηγορία, όπως δήλωσε σε συνέντευξη τύπου στο πλαίσιο παρουσίασής του στην Τσέλσι.

Ο Βέλγος επιθετικός των «μπλε του Λονδίνου» ανέφερε πως είναι εμβολιασμένος με δύο δώσεις κατά του κορωνοϊού και εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Είμαι διπλά εμβολιασμένος. Για μένα η περίπτωση είναι η διαφορετική, γιατί έχω μερικά μέλη της οικογένειάς μου που είναι στις ομάδες υψηλού κινδύνου. Θεωρώ ότι ως παίκτης, εξαρτάται από σένα το τι θα κάνεις. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να είμαστε προσεκτικοί προς το ευρύ κοινό, γιατί έχουμε πολλές ευθύνες. Εγώ το έκανα γιατί η οικογένειά μου είναι υψηλού κινδύνου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ