Ανακοίνωσε τον Ράμσντεϊλ η Άρσεναλ

Ανακοίνωσε τον Ράμσντεϊλ η Άρσεναλ

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Άαρον Ράμσντεϊλ από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τον Άγγλο τερματοφύλακα να υπογράφει πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Άαρον Ράμσντεϊλ θα φοράει την φανέλα της Άρσεναλ για τα επόμενα πολλά χρόνια. Οι Κανονιέρηδες ανακοίνωσαν επίσημα την απόκτηση του Άγγλου τερματοφύλακα, ο οποίος θα έχει στην πλάτη του το νούμερο 32.

Η Άρσεναλ είχε βάλει στο στόχαστρο από καιρό τον Ράμσντεϊλ και κατάφερε να τον κάνει δικό της, δίνοντας περίπου 30 εκατ. λίρες στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Οι «Λεπίδες» είχαν τον 23χρονο κάτω από τα γκολπόστ σε όλα τα παιχνίδια της περσινής Premier League, αλλά δεν μπόρεσαν να γλιτώσουν τον υποβιβασμό.

Ο Μίκελ Αρτέτα επιθυμούσε την απόκτηση ενός καλού τερματοφύλακα, ώστε να υπάρχει ανταγωνισμός με τον Μπερντ Λένο. Ο Ράμσντεϊλ ξεκίνησε την καριέρα του από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά έκανε το όνομά του με την Μπόρνμουθ, με την οποία μέτρησε συνολικά 37 συμμετοχές και ήταν η ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο της Αγγλίας.

Πέρσι πήρε μέρος σε 42 αγώνες με την Σέφιλντ, ενώ ήδη φέτος έχει αγωνιστεί και σε δύο παιχνίδια στην Championship.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ