Φάρκε – «Ο Τζόλης μπορεί να γίνει ο καλύτερος εξτρέμ στον πλανήτη»

Φάρκε – «Ο Τζόλης μπορεί να γίνει ο καλύτερος εξτρέμ στον πλανήτη»

Ο προπονητής της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε, αναφέρθηκε στον Χρήστο Τζόλη, τονίζοντας πως έχει την προοπτική να γίνει ο καλύτερος εξτρέμ στον κόσμο.

Ο Χρήστος Τζόλης είναι εδώ και αρκετές μέρες παίκτης της Νόριτς και πλέον ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη φανέλα των «καναρινιών».

Η Νόριτς αγωνίζεται με τη Μπόρνμουθ την Τρίτη (24/8) και πιθανώς ο Ντάνιελ Φάρκε να του δώσει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του με τη νέα του ομάδα. Ο τεχνικός των «καναρινιών» αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στον Τζόλη, τονίζοντας πως έχει τα φόντα να εξελιχθεί στον κορυφαίο εξτρέμ του κόσμου.

«Έχει την προοπτική να γίνει μια μέρα ο κορυφαίος εξτρέμ στον πλανήτη. Είναι πολλές οι ικανότητές του που μας αρέσουν. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί μαζί του. Κάποιες φορές οι νέοι παίκτες χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ο Χρήστος είναι ένα project που θα μας βοηθήσει μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Δεν θέλω να του ασκήσω υπερβολική πίεση και δεν έχω υπερβολικές απαιτήσεις από εκείνον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ