Ο Χρήστος Τζόλης σκόραρε στο ντεμπούτο του με την Νόριτς

Ο Χρήστος Τζόλης σκόραρε στο ντεμπούτο του με την Νόριτς

Ο Χρήστος Τζόλης πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Νόριτς, στο παιχνίδι των Καναρινιών απέναντι στην Μπόρνμουθ για το Carabao Cup.

Μόλις 13 λεπτά χρειάστηκε ο Χρήστος Τζόλης για να πετύχει το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Νόριτς. Ο 18χρονος παρέλαβε την μπαλιά του Μακλίν και με όμορφο αριστερό σουτ έδωσε το προβάδισμα στα Καναρίνια, στο παιχνίδι για τον δεύτερο γύρο του Carabao Cup απέναντι στην Μπόρνμουθ.

Ο Τζόλης μετέτρεψε έτσι σε ονειρικό το ντεμπούτο του, μία μέρα μετά την δήλωση του προπονητή του, Φάρκε, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε ότι ο Έλληνας εξτρέμ μπορεί να γίνει μελλοντικά, από τους καλύτερους στον κόσμο, για την θέση που αγωνίζεται.

Θυμίζουμε πως ο Τζόλης έγινε η πιο ακριβή πώληση στην ιστορία του ΠΑΟΚ, με την Νόριτς να δαπανά το ποσό των 11 εκατ. για τον αποκτήσει. Στα δύο πρώτα ματς πρωταθλήματος απέναντι σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι παρέμεινε στον πάγκο, αλλά ο Φάρκε του έδωσε την ευκαιρία στο Carabao Cup και ο ταλαντούχος εξτρέμ την έπιασε από τα μαλλιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ