Μητέρα Κριστιάνο – «Ο εγγονός μου είναι καλύτερος από τον γιο μου στην ηλικία του»

Μητέρα Κριστιάνο – «Ο εγγονός μου είναι καλύτερος από τον γιο μου στην ηλικία του»

Η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντολόρες Αβέιρο, ανέφερε πως ο εγγονός της είναι καλύτερος από τον γιο της στην ηλικία του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε τον δρόμο της επιστροφής για το Μάντσεστερ μετά από δώδεκα χρόνια και αγωνίζεται ξανά με τα κόκκινα της Γιουνάιτεντ.

Οι σκέψεις του Πορτογάλου για να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους υπήρχαν καιρό στο μυαλό του, με τα δημοσιεύματα να τον συνδέουν ακόμα και με ενδέχομενη επιστροφή στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ομάδα από όπου ξεκίνησε τη καριέρα του.

Αυτό θα αποτελούσε και το όνειρο της μητέρας του Κριστιάνο, Ντολόρες Αβέιρο, η οποία αποκάλυψε έναν διάλογο που είχε με τον γιο της, για το ενδεχόμενο να παίξει μετά από 18 χρόνια στα «λιοντάρια» της Πορτογαλίας.

Από τη συζήτηση που είχαν, η μητέρα του ανέφερε πως στην ηλικία που έχει ο εγγονός της είναι καλύτερος από ότι ήταν ο Κριστιάνο.

«Του είπα: «Γιε μου, πριν πεθάνω θέλω να σε δω να επιστρέφεις στη Σπόρτινγκ». Μου απάντησε: «Θα δούμε». Αλλά αφού δεν πήγε, θα πάει ο Κριστιανίνο. Είναι καλύτερος από τον Ρονάλντο στην ηλικία του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ