Σόλσκιερ για το γκολ της Άστον Βίλα – «Θα μπορούσε να έχει δοθεί φάουλ ή οφσάιντ»

Σόλσκιερ για το γκολ της Άστον Βίλα – «Θα μπορούσε να έχει δοθεί φάουλ ή οφσάιντ»

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, σχολίασε τα σκηνικά που εκτυλίχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο πριν την εκτέλεση πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες, ενώ ανέφερε πως το γκολ της Άστον Βίλα δεν ελέγχθηκε με τον σωστό τρόπο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε από την Άστον Βίλα με 1-0 στο Όλντ Τράφορντ, για την 6η αγωνιστική της Premier League, και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ άστραψε και βρόντηξε στις δηλώσεις του μετά το πέρας του αγώνα, σχετικά με τις διαιτητικές αποφάσεις αλλά και την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών της Άστον Βίλα.

Ο Νορβηγός προπονητής, σε δηλώσεις του στο Sky Sports, ανέφερε πως τα σκηνικά που εκτυλίχθηκαν στην «άσπρη βούλα», και λίγο πριν εκτελέσει το πέναλτι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μπρούνο Φερνάντες, ήταν αδιανόητα και ο διαιτητής έπρεπε να δράσει με συγκεκριμένο τρόπο.

Συγκεκριμένα το «trash- talking» των παικτών της Άστον Βίλα εναντίον του Φερνάντες, σχολιάστηκε ιδιαίτερα από τον Σόλσκιερ.

«Ο τρόπος που είχαν συγκεντρωθεί οι παίκτες (σ.σ της Άστον Βίλα) στο σημείο του πέναλτι, και γύρω από τον Μπρούνο και γενικά όλα αυτά, δεν είναι του στυλ μου, το καταλαβαίνω εν μέρει, ωστόσο δεν θα έπρεπε να γίνει με αυτόν τον τρόπο», ανέφερε στο Sky Sports ο Σόλσκιερ.

Επιπλέον, ο Νορβηγός, φανερά εκνευρισμένος με την έκβαση του αγώνα, παρουσίασε τις αμφιβολίες του για το γκολ της Άστον Βίλα, το οποίο μάλιστα υποστήριξε ότι θα μπορούσε να έχει καταλογιστεί ως οφσάιντ ή ως φάουλ στον Νταβίντ Ντε Χέα.

«Η πιο μεγάλη απογοήτευση είναι ότι το γκολ τους (σ.σ της Άστον Βίλα) είναι οφσάιντ. Ο Γουότκινς φανερά παρεμποδίζει τον Ντε Χέα και για την ακρίβεια τον αγγίζει σπρώχνοντας τον, την ώρα που ο Χάουζ κάνει κεφαλιά, πώς αυτό δεν δόθηκε φάουλ ή οφσάιντ, δεν ξέρω», συνέχισε ο 48χρονος προπονητής.

«Αυτό μάλιστα είναι μία πολύ σοβαρή απόφαση, η οποία κρίνει το ματς και δυστυχώς, ήταν,  ξανά, εναντίον μας, ωστόσο θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε», κατέληξε στις δηλώσεις του ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ