Άλισον – «Λύσαμε το πρόβλημα… με ένα νέο πρόβλημα»

Άλισον – «Λύσαμε το πρόβλημα… με ένα νέο πρόβλημα»

Ο Άλισον Μπέκερ πήρε θέση για το πρωτόκολλο που ακολουθείται στην Βρετανία όταν παίκτες των αγγλικών ομάδων αγωνίζονται σε «κόκκινες» χώρες με τις εθνικές τους.

Προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Άλισον Μπέκερ, με τη λύση που έχει δώσει η αγγλική κυβέρνηση, όσον αφορά το πρωτόκολλο για τους παίκτες που είναι πλήρως εμβολιασμένοι και επιστρέφουν στην Βρετανία από «κόκκινες» χώρες έπειτα από ματς με τις εθνικές του ομάδες.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, τόνισε πως η κυβέρνηση έλυσε το πρόβλημα… με ένα άλλο πρόβλημα, ενώ επισήμανε ότι αποφάσεις σαν κι αυτήν δεν βγάζουν νόημα.

Το μήνυμα του Άλισον Μπέκερ:

«Το πρόβλημα λύθηκε με τη δημιουργία ενός νέου προβλήματος για εμάς τους παίκτες.

Θα εκπροσωπήσουμε την εθνική μας ομάδα, που είναι υποχρέωση μας, είναι κάτι για το οποίο είμαστε περήφανοι. Είναι τιμή μας που φοράμε την φανέλα και εκπροσωπούμε την χώρα μας.

Θα πάμε και θα το κάνουμε που σημαίνει πως θα είμαστε μακριά από την οικογένεια μας και όταν γυρίσουμε θα πρέπει να μείνουμε ξανά μακριά τους για δέκα ημέρες.

Η κυβέρνηση ενθάρρυνε τους ποδοσφαιριστές να εμβολιαστούν και εμείς εμβολιαστήκαμε. Είμαστε πλήρως εμβολιασμένοι και όμως πρέπει να μπούμε σε καραντίνα όταν επιστρέψουμε.

Δεν θέλουμε να είμαστε προνομιούχοι. Θέλουμε απλώς οι αποφάσεις που παίρνονται να ανταποκρίνονται στις υπάρχουσες συνθήκες.

Καταλαβαίνουμε την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο, είναι μια δύσκολη κατάσταση, όμως και οι αποφάσεις που παίρνονται δεν βγάζουν νόημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ