Σόλσκιερ – «Ο Ράσφορντ θα πρέπει να είναι περισσότερο αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο»

Σόλσκιερ – «Ο Ράσφορντ θα πρέπει να είναι περισσότερο αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο»

Ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ αφού πρώτα αποθέωσε τον Άγγλο επιθετικό, στη συνέχεια τόνισε πως θα πρέπει να επικεντρωθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

O Μάρκους Ράσφορντ είναι γνωστός για τις κοινωνικές του δράσεις και το φιλανθρωπικό του έργο.

Ο Άγγλος επιθετικός έχει αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση των ανισοτήτων στη σημερινή κοινωνία και ειδικότερα για να βοηθήσει όλα εκείνα τα παιδιά που παλεύουν για να έχουν ένα πλήρες γεύμα κάθε ημέρα, ενώ πρόσφατα ανακηρύχθηκε επίτιμος δικτάκτορας στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ. 

Ο προπονητής του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 23χρονο επιθετικό, όμως στην συνέχεια έκανε σαφές  πως πλέον θα πρέπει να επικεντρωθεί περισσότερο στις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις.

«Είναι στην καλύτερη ηλικία και έχει την πολυτέλεια να παίζει για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και για την εθνική του ομάδα. Ο Μάρκους έχει κάνει αξιοσημείωτα και φανταστικά πράγματα, εκτός γηπέδων. Τώρα όμως ίσως πρέπει να δώσει προτεραιότητα στο ποδόσφαιρο. Ο Μάρκους ξέρει ότι θέλουμε πολλά από αυτόν, αλλά θα του δώσουμε το χρόνο να επιστρέψει στην κατάλληλη φόρμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νορβηγός τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ