Το «τρελό» στατιστικό του Κρίστενσεν που δεν τρώει γκολ ούτε με… αίτηση (pic)

Το «τρελό» στατιστικό του Κρίστενσεν που δεν τρώει γκολ ούτε με… αίτηση (pic)

Για ακόμη μία φορά, ο Αντρέας Κρίστενσεν έδωσε το «παρών» σε clean sheet της Τσέλσι.

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η Τσέλσι επικράτησε με 2-0 της Μάλμε για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και έκανε το καθήκον της, φτάνοντας τους έξι βαθμούς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του Τόμας Τούχελ, ήταν ο Αντρέας Κρίστενσεν. Ο Δανός στόπερ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ και μάλιστα, το συγκεκριμένο του γκολ ήταν και το πρώτο του με τη φανέλα της Τσέλσι, στην 137η του εμφάνιση με τη φανέλα του συλλόγου.

Ωστόσο, ακόμη και το γκολ του δεν ήταν ικανό για να επισκιάσει το τρομερό στατιστικό που έχει… χτίσει το τελευταίο διάστημα ο Δανός στόπερ. Διότι, για άλλη μία φορά, ο 24χρονος ήταν «παρών» σε ακόμη ένα clean sheet που φαίνεται πως του έχει γίνει συνήθεια!

Αυτό ήταν το 42ο παιχνίδι, στο οποίο ο Κρίστενσεν καταφέρνει να κρατήσει το μηδέν μαζί με την ομάδα του, στα τελευταία του 52 παιχνίδια με την Τσέλσι και τη Δανία!

Ένα απίθανο στατιστικό, που επαληθεύει την τρομερή κατάσταση του Δανού στόπερ, ο οποίος περνάει τις καλύτερες του ημέρες στο Λονδίνο, από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα ο Τόμας Τούχελ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ